pinky Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 E vorba despre un laptop HP Compaq nx9420 cu placa de baza Compal EAL80 AngleFire3.0 LA-2821P. Laptopul nu primeste comenzi de la tastatura. Tastatura este 100% functionala - functioneaza perfect in alt laptop identic Am inlocuit KBC1021-MT. L-am luat de pe o placa la care functiona partea de keyboard. Pe aceasta placa au fost 2 KBC iar defectul persista. Deci este exclus KBC-ul. Tastatura pe USB functioneaza. Exista continuitate intre conectorul de tastatura si KBC. Daca apas butoane, apare tensiune pe pinul corespunzator al KBC. Un sfat, o idee ? Multumesc. Link spre comentariu
porscheg Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Am patit cu ragalie din asta HP sa nu vrea net wireless nici mort. Totul in ordine modul driver dar nu se lega la net. Scandal cu RDS. I-am dat jos south si exact pe colt avea 2 paduri negre ca pantofii de inmormantare. Bile noi functioneza si acum. M-as uita totusi la southbridge dupa KBC. Link spre comentariu
pinky Postat Mai 28, 2014 Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Multumesc. I-am zis omului de rebilare dar m-a refuzat pe motiv de saracie. Asta e, o sa-l foloseasca cu o tastatura USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum