Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator auto din sursa pc

yogi72cj

Postări Recomandate

intentionez sa construiesc un incarcator acumulator auto din sursa pc (am o gramada se surse pc)atxmodific uref a.i. in loc de 12v sa imi dea 14,4 veventual sa imi decupleze atx atunci cind acumulatorul este incarcata mai incercat cineva asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yogi72cj

2

• niq_ro

1

• margarit2001

1

• Gerula

1

Top autori în acest subiect

si sa nu uiti sa umbli la protectia in curent a surseiun acumulator mai gol are o rez mica->cere mult curent la incarcare->sursa il vede ca un scurt si intra in protectiesi pauza 12V, de astepti sa se incarce pana iti vine rau :weedman:

Link spre comentariu

Decuplarea incarcarii cred ca o poati face si cu un releu de incarcare auto.Asta opreste alimentarea unei bobine a alternatorului cand bateria e incarcata. In cazul tau poate actiona un releu.E doar o ideie.

Link spre comentariu

am incercat cu 3 surse atx dar nu am reusituna este defecta si nu am reusit sa o repar,alimetarea de stby este defectauna are un integrat specializat pt surse pc are referinta interna si nu poti sa il modificiuna este prea complicata si facuta cu smd si este greu de intervenit in eadar mai incerccaut una cu 494

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări