pisic Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Salutare tuturor colegilor , subiectul este o combina frigorifica Indesit CA240.1 defecta , nu racea corespunzator , dupa termometre , erau vreo 14 grade in ea si mergea incontinuu. Cat de cat am habar de frigidere , doar la inceput , am bagat presiune 10 bar in sistem , si se aud cateva pocnituri in zona serpentinei frigiderului , cat si o distanta se simte daca apas cu mana , iar dupa 3-4 ore au mai ramas 5 bar in sistem , de unde am tras concluzia dupa ce am verificat peste tot , ca spartura e in acea zona . Frigiderul a functionat 16 ani . Intrebarea mea este daca are cineva idee pentru montarea unei placi de racire in interior , in ce zona ar trebui sa ma racordez , si daca ar trebui sa folosesc o placa de racire de interior cu capilar sau fara . Cu respecte si imi cer scuze pentru eventualele greseli . Link spre comentariu
Vizitator STE66 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Salutare tuturor colegilor , subiectul este o combina frigorifica Indesit CA240.1 defecta , nu racea corespunzator , dupa termometre , erau vreo 14 grade in ea si mergea incontinuu. Cat de cat am habar de frigidere , doar la inceput , am bagat presiune 10 bar in sistem , si se aud cateva pocnituri in zona serpentinei frigiderului , cat si o distanta se simte daca apas cu mana , iar dupa 3-4 ore au mai ramas 5 bar in sistem , de unde am tras concluzia dupa ce am verificat peste tot , ca spartura e in acea zona . Frigiderul a functionat 16 ani . Intrebarea mea este daca are cineva idee pentru montarea unei placi de racire in interior , in ce zona ar trebui sa ma racordez , si daca ar trebui sa folosesc o placa de racire de interior cu capilar sau fara . Cu respecte si imi cer scuze pentru eventualele greseli . Acolo unde sa bombat plasticul ai o fisura in vaporizatorul frigiderului ,se poate pune o alta placa fara capilar si se conecteaza cu vaporizatorul din congelator facind vaporizarea de jos in sus. Vaporizare care cred ca o ai deja ,unele indesituri fac vaporizarea de jos .Daca nu ai mai facut asa ceva , nu te apuca cere ceva experienta in domeniuu. Link spre comentariu
pisic Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Multumesc pentru raspuns , din pacate vad ca are 2 capilare , unul in congelator altul in frigider , el are si functia sa opresti congelatorul sau frigiderul , ma rog sa il dai la minim ... oare trebuie atunci placa cu capilar ? O sa pun cateva imagini eventual Link spre comentariu
Vizitator marian oprea Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 daca ai 2 capilare si un singur compresor aisi o electrovalva si termostatul este electronic si iti trebue un frigotenist forte bun ca sal mai puna in funtie Link spre comentariu
pisic Postat Iunie 11, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2014 Daca montez o placa cu capilar in interior , si cu 2 mufe lokring o conectez , ar trebui sa mearga nu ? Link spre comentariu
Vizitator marian oprea Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 si unde o conectezi Link spre comentariu
pisic Postat Iunie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 (editat) Cred ca teava care merge in sus + capilarul Editat Iunie 13, 2014 de pisic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum