Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina frigorifica Indesit CA240.1 defecta

pisic

Postări Recomandate

Salutare tuturor colegilor , subiectul este o combina frigorifica Indesit CA240.1 defecta , nu racea corespunzator , dupa termometre , erau vreo 14 grade in ea si mergea incontinuu. Cat de cat am habar de frigidere , doar la inceput , am bagat presiune 10 bar in sistem , si se aud cateva pocnituri in zona serpentinei frigiderului , cat si o distanta se simte daca apas cu mana , iar dupa 3-4 ore au mai ramas 5 bar in sistem , de unde am tras concluzia dupa ce am verificat peste tot , ca spartura e in acea zona . Frigiderul a functionat 16 ani . Intrebarea mea este daca are cineva idee pentru montarea unei placi de racire in interior , in ce zona ar trebui sa ma racordez , si daca ar trebui sa folosesc o placa de racire de interior cu capilar sau fara . Cu respecte si imi cer scuze pentru eventualele greseli . 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisic

4

Vizitator STE66

Salutare tuturor colegilor , subiectul este o combina frigorifica Indesit CA240.1 defecta , nu racea corespunzator , dupa termometre , erau vreo 14 grade in ea si mergea incontinuu. Cat de cat am habar de frigidere , doar la inceput , am bagat presiune 10 bar in sistem , si se aud cateva pocnituri in zona serpentinei frigiderului , cat si o distanta se simte daca apas cu mana , iar dupa 3-4 ore au mai ramas 5 bar in sistem , de unde am tras concluzia dupa ce am verificat peste tot , ca spartura e in acea zona . Frigiderul a functionat 16 ani . Intrebarea mea este daca are cineva idee pentru montarea unei placi de racire in interior , in ce zona ar trebui sa ma racordez , si daca ar trebui sa folosesc o placa de racire de interior cu capilar sau fara . Cu respecte si imi cer scuze pentru eventualele greseli . 

Acolo unde sa bombat plasticul ai o fisura in vaporizatorul frigiderului ,se poate pune o alta placa fara capilar si se conecteaza cu vaporizatorul din congelator facind vaporizarea de jos in sus. Vaporizare care cred ca o ai deja ,unele indesituri fac vaporizarea de jos .Daca nu ai mai facut asa ceva , nu te apuca cere ceva experienta in domeniuu.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc pentru raspuns , din pacate vad ca are 2 capilare , unul in congelator altul in frigider , el are si functia sa opresti congelatorul sau frigiderul , ma rog sa il dai la minim ... oare trebuie atunci placa cu capilar ?  O sa pun cateva imagini eventual 

Link spre comentariu
Vizitator marian oprea

daca ai 2 capilare si un singur compresor aisi o electrovalva si termostatul este electronic si iti trebue un frigotenist forte bun ca sal mai puna in funtie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări