radusa Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Ai incercat vreodata sa scoti un ax rupt dintr-un rotor?Ai reusit sa scoti axul din rotor?Eu nu am vazut niciodata vreun ax scos cu presa dintr-un rotor. Chiar am incercat si nu am reusit. Tocmai de aceea nu prea cred in varianta miscarii rotorului pe ax de la un soc. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 (editat) Daca motorul nu este nou?Poate ca a avut axul rupt si sa facut alt ax.In acest caz poate ca rotorul sa se miste pe ax.Cam multi de "poate"dar nu este exclusa aceasta posibilitate.Zic si eu.Autorul topicului spune "am un motor de betoniera",nu spune "motorul de la betoniera". Dar vad ca discutia se lungeste mai mult decit ar trebui.Cel mai bine ar fi ca motorul sa fie dus la un meserias(bobinator) care este cel mai in masura sa spuna ce are motorul respectiv.Noi ne-am dat cu presupusul. Editat Mai 30, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
unuldinei Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 (editat) Da, am scos un ax de la generatorul unui excavator din ala vechi (EKG120tone), cand lucram in cariera de piatra . Avea filet interior invers , si a iesit !...Aici e vorba de nimic ... Editat Mai 30, 2014 de unuldinei Link spre comentariu
Freddy19 Postat Mai 31, 2014 Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 motorul este cel original, al betonierei, care are vreo 5 ani Link spre comentariu
Freddy19 Postat Mai 31, 2014 Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 nu mai stiu exact, maine o sa ma uit!!!Oricum stiu ca scria ceva pe el, gen ”Euromotor”....sau cam asa!!... Link spre comentariu
Freddy19 Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 gata!!!m am uitat, si scrie ”electric motors europe” si mai scrie pe el o adresa si anume www.emespa.it Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Mda, produs in PRC, brand-uit in Italia. Cam asa pare. Grig Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 No, asta`i vestitul meu rotor de 90 de la un monofazic de 1,5Kva de Electromotor. Defect rar insa terminal! Trebuie alt rotor, statorul e intreg. Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum