Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme motor betoniera 700w

Freddy19

Postări Recomandate

Ai incercat vreodata sa scoti un ax rupt dintr-un rotor?Ai reusit  sa scoti axul din rotor?Eu nu am vazut niciodata vreun ax scos cu presa dintr-un rotor.

Chiar am incercat si nu am reusit. Tocmai de aceea nu prea cred in varianta miscarii rotorului pe ax de la un soc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Freddy19

7

• GEO 53 BN

4

• Ion_Bumbu

4

• validae

2

Top autori în acest subiect

Daca motorul nu este nou?Poate ca a avut axul rupt si sa facut alt ax.In acest caz poate ca rotorul sa se miste pe ax.Cam multi de "poate"dar nu este exclusa aceasta posibilitate.Zic si eu.Autorul topicului spune "am un motor de betoniera",nu spune  "motorul de la betoniera". Dar vad ca discutia se lungeste mai mult decit ar trebui.Cel mai bine ar fi ca motorul sa fie dus la un meserias(bobinator) care este cel mai in masura sa spuna ce are motorul respectiv.Noi ne-am dat cu presupusul.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Da, am scos un ax de la generatorul unui excavator din ala vechi (EKG120tone), cand lucram in cariera de piatra . Avea filet interior invers , si a iesit !...Aici e vorba de nimic ...

Editat de unuldinei
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

post-199767-0-62801800-1402327331_thumb.jpg

No, asta`i vestitul meu rotor de 90 de la un monofazic de 1,5Kva de Electromotor.

Defect rar insa terminal!

Trebuie alt rotor, statorul e intreg.

Grig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări