stefan94stefan Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Am o mica problema si anume nu reusesc sa fac scrisul sa fie uniform ,prima pagina este corecta ,apoi scrisul se aseaza aiurea si nu inteleg de ce ,poate stie cineva sa imi explice ,atasez exemplul : Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 selecteaza tot textul cu ctrl +a si din butoanele din pastea de sus a office selecteaza sa il intinda pe toata pagina. fa un print screen cu office deschis sa vedem ce butoane ai pacolo. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Stiu sa il selectez ,dar nu stiu de unde sa il intinda ,imediat fac printscreen-ul : Prima pagina si jumate din a doua pagina este asezat ok scrisul apoi nu stiu ce sa intamplat Editat Mai 22, 2014 de stefan94stefan Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Ctrl+A -> Styles -> Clear All Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) dupa ce selectezi textul mai apesi o data pe chestea aia Editat Mai 22, 2014 de iod2 Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 Daca va referiti la chestia cu Justify ,apas degeaba ,pt ca nu se schimba nimic ,si textul trebuie sa fie oricum Justify , si nici Ctrl+A -> Styles -> Clear All nu functioneaza ! Poate este din programul meu ceva de vina ,va pot trimite documentul daca ajuta la ceva ... Dupa ce am folosit Ctrl+A -> Styles -> Clear All arata asa : Am facut asta domnule Iod2 si nu se intampla nimic ,se schimba doar distanta dintre cuvinte la scrisul normal la cel ingustat nu se intampla nimic Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Se intampla asa pentru ca acolo de unde l-ai copiat atat de lungi au fost randurile. Fie editezi fiecare rand manual, fie afisezi toate "new line" utilizand butonul care seamana cu Pi in oglinda si apoi Replace All cu "nimic". Macar atat sa muncesti la referat Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 Ok ,multumesc de raspuns ..este o licenta ,nu referat contine 76 de pagini ,am de editat nu gluma ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum