Mihai Popa Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Buna ziua. Am un modul cu 16x32 led-uri portocalii, de exterior. Este realizat cu drivere de tip ST2221C (driver 16 led-uri curent constant). Tot pe placa mai este si un HC14 (6 inversoare). Pe spate are doi conectori cu cate 2x10 pini fiecare: unul este INPUT si altul este OUTPUT si unul de alimentare cu 5V. Problema mea este ca acest modul este lacuit si nu pot masura mai nimic pe el. Nu stiu care este configuratia pinilor. Modulul este facut de firma americana Adaptive Micro Systems; pe spate mai scrie R4VC (probabil model). Ideea este ca nu am gasit nimic despre el pe internet si nu stiu cum as putea sa ii trimit ceva spre afisare. VA rog sa ma ajutatib cu ceva documentatie sau cu orice informatie despre acest modul. Va multumesc Link spre comentariu
one Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Vezi daca poti afla ceva de aici https://learn.sparkfun.com/tutorials/rgb-panel-hookup-guide este pentru RGB dar cred ca se aplica si la monocrom. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 Multumesc pentru link. Am rezolvat problema, am gasit programul original al panoului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum