Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Disco `80.

dalu

Postări Recomandate

chiar ascult cu multa placere muzica veche si daca ma uit in masina nu cred sa am vreo manela(cum i-mi place mie sa zic) dar muzica e muzica si muzica buna e cea care "te gadela placut la ureche"pentru fiecare moment exista un anumit gen de muzicanu cred ca cineva dintre noi (ex sa nu fie deja casatorit) sa aibe la nunta..BEETHOVEN :partyman: la inmormantare nu cred ca o sa cante gutain masina (sunt politist iar noi recomandam asta) e bine sa ascultam muzica usor ritmata dar nu foarte ritmata...etc...etc...asa ca muzica anilor 80 are locul ei, manelele au locul lor (nu ma refer la cele cu adevarat de prost gust gen manele de bucuresti)fiecare gen are locul lui

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

9

• MifTy

6

• Extasy2525

5

poate cineva sa-mi dea si mie o definitie a unei "melodii bune"?ce inseamna muzica buna?

oricare in afara de mahala ("mor pentru tine","as da 10 ani din viatza","lume PERVERSA" ,"dusmanii" etc).Daca manelistii (cei care canta manele) doresc sa aiba si muzica lor calitate SA TACA DIN GURA .

este cumva muzica anilor 80?ce are in plus o melodie a anilor 80 fata de vre-o manela frumoasa ...

In anii 60-80 canta cine avea voce. nu un solist analfabet cu sintetizator cu voice harmonizer.In ziua de azi auzi numai playback si acelasi stil (aka muzica comerciala)
Link spre comentariu
poate cineva sa-mi dea si mie o definitie a unei "melodii bune"?

ce inseamna muzica buna?

oricare in afara de mahala ("mor pentru tine","as da 10 ani din viatza","lume PERVERSA" ,"dusmanii" etc).

Daca manelistii (cei care canta manele) doresc sa aiba si muzica lor calitate SA TACA DIN GURA .

este cumva muzica anilor 80?

ce are in plus o melodie a anilor 80 fata de vre-o manela frumoasa ...

In anii 60-80 canta cine avea voce. nu un solist analfabet cu sintetizator cu voice harmonizer.In ziua de azi auzi numai playback si acelasi stil (aka muzica comerciala)

Foarte bine spus......odata la vreo juma de an dau din greseala si pe atomic tv sau tv kalumea cum naiba so numi acum.....si vad unele formati de canta....de ma mir ce vor astia sa faca...cine ia pus pe ei pe sticla.....ce stil de muzica vor sa interpreteze.....si sa nu mai zic....ma parca negativul asta imi suna cunoscut de undeva....bla bla bla....muzica romaneasca.....nu zic de manele ca nu isi are rostu....alea deja depasesc orice limita....ma bufneste si rasu cand vad ce versuri...ce talent...ce videoclipuri au aia....

Jean Michel Jarre.....ce mai muzica.....avand in vedere ca omul ala face muzica aia ...sau mai bine zis a facuto....nu sa scoata bani din ea, ca bani are destui....ca el isi sponsorizeaza concertele cu sunet lumina si alte chesti.....adevarata muzica :)

Link spre comentariu

m-am apucat sa citesc si eu acest thread, cas la munca si nu am ce face, si mi sa parut frumos titlul. asa am ajuns la Afric Simone - Hafanana, si trebuie sarecunosc , nici nu stiam de melodie, am auzito demulte ori in genericul anumitor seriale, nu mai stiu care, si in reclame, dar nu stiam cine ce cum, multumesc ptr link :)

si da, si eu ascult o gramada de muzica veche , am discografii intregi, de oicei ascult in functie de stare, imi place si muzica noua, multa muzica de club , mai ascult si rock o gramada, cica eram rocker cand eram mai mic ;))

si acum, o melodie care ne intristeaza acum desarbatori :)

http://www.youtube.com/watch?v=KZsLmB2J ... ed&search=

l.e. am vazut acum si clipul Magnatic Fields part 2 . ceea ce nu auzisem de muuult timp, foarte frumoasa melodia. pe dl. jmj il stiu de mult, si mai e mai nou un anume gheorghe iovu, care canta un fel de muzica de relaxare, eu stiu de el de asta vara, cand a fost si la constanta a cantat in parc in aer liber, fara bilet sau chestii, oricum imi place cum canta si el :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări