Gerula Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Dalu tu ma stii cumva ???Eu ascult anii '60.Chiar imi doream sa deschid o discotea pentru muzica veche.Dar sortii nu au fost de partea mea.... :wav: Eu ascult "Ani de liceu" Stela Enache & F. Bogardu Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Eu ascult "Ani de liceu" Stela Enache & F. Bogardu Superba melodia. :supz: :rock: Provoaca nostalgie. :smt087 :smt010 Duminica am cautat pe net cateva ore bune piesa ,, MARAKES '' a formatiei CAPUCCINO care spargea discotecile in anii `80. Am gasit-o intr-un tarziu si am reascultat-o cu multa placere. Cine vrea sa o asculte, sa-mi dea PM pentru a i-o trimite pe messenger. :smt020 Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Scuze pt greseli ,poate voi (Tara,MifTy) sunteti perfecti :smt008 Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 nu chiar , dar promitem sa lucram putin la trapez si abdomen :smt044pe cine pupi acolo ? Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Poate vrei sa spui va pupati adica ............. no coment. Link spre comentariu
dalu Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Hai mai oameni buni, lasati flame-urile naibii. :bere: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Super! :supz: Mi sa ridicat parul in cap!Dar cine mai asculta asa ceva. Cred ca suntem putini ,ceilalti manele fara nr.lol....asa este...ai dreptate...marea majoritate au manele in cap....prostie maxima....nimik mai mult....eu mam nascut in '83....nu am apucat melodia asta.....dar am multa muzica veche in cal....cat depsre manele....nu am nici macar una...nu imi plac...decat sa ascult o manea, mai bine imi bag o muzica veche...imi aduc aminte de vremurile cand eram mic si ascultam muzica la magnetofon...un rostov care mai il am si acum in stare excelenta cu tot cu benzile de pe vremea aia + muzica.....aia da muzica ...nu moare nicodata ;)....mai ales pt uni care usnt mai batrani ca mine si asculta muzica asta veche....le aminteste de vremurile cand faceau si dregeau si bla bla.....ehee...ce vremuri Link spre comentariu
cristiansen Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 cred ca QEEN AU FOST SI VOR RAMANE REGII MUZICI ROCK SI FRED RAMANE SOLISTUL NUMARU 1 IN MINTEA MULTOR ROKERY dar bine inteles este valabil la mine pentru ca fiecare generatie are idoli si nu pot sa-i explic fiului meu ca bug mafia e o formatie de rahat si QEEN ESTE SUPER. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 si mai ales cum suna muzica anilor 80 an boxe e super eu numai de aia ascult am vreo 30 de mp 3 cu muzica retro Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 e super faina :supz: :supz: Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Chris de Burgh, Berlin, Spandau Ballet, Chaka Kahn, Cyndi Lauper, Sandra, Billy Ocean, Bonnie Tyler, Phil Collins, Air Suply, 10CC, cati au fost...pacat ca unii vor ca muzica asta sa fie data uitarii si sa ragaie manelele si restul boschetariilor de pe piata. Ce alti artisti tari mai ascultati? Pink Floyd, Vangelis, Jimi Hendrix, din astia agreati? :tonqe: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Pentru mine Depeche Mode sunt no 1 Din punctul meu de vedere sunt cea mai tare formatie a tuturor timpurilor. ( asta pt ca mie imi place cel mai mult muzica lor )... Piesele lor de pe la inceput pana la Violator nu le prea stiu foarte bine ( doar cele mai cunoscute gen "Question of time", "Behind the wheel", "Black celebration", "Leave in silence" etc. ) cu toate ca am toate albumele lor "importante" in varianta FLAC ( de ceva timp am inceput sa urasc mp3-urile, nu stiu de ce, dar suna pur si simplu sec ). Alte formatii din anii 80" care ma incanta: Dire Straits ( nici de la ei nu stiu mutle piese, dar favorita mea este "Private investigations - acolo dinamica - ), Pink Floyd si cam atat... De curand am gasit un concert Peter Gabirel. Foarte interesant intr-adevar ;) Ce vreau sa va cer: suna ciudat, dar caut numele unei piese din anii 80", la care nu-i stiu versurile...nu mai tin minte exact piesa, dar parca este cantata de cienva cu un accent idian, si stiu ca "rupea" discotecile prin 81-83... Daca suenti amabili sa dati si voi niste titluri din aceea perioada care erau foarte vestite prin discoteci; mi-ati fi de mare ajutor. Link spre comentariu
psanyi Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Kitaro , J.M. Jarre si Vangelis sunt preferatii mei. Cu foarte mare placere ascult ABBA, Queen, Fancy ,London Boys, Modern Talking (din anii 80). Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 danuta. ken laszlo. lee morrow. den harrow. eddy hudington .cc catch sant supefaine au si videoclipuri Link spre comentariu
dosa Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 poate cineva sa-mi dea si mie o definitie a unei "melodii bune"?ce inseamna muzica buna?este cumva muzica anilor 80?ce are in plus o melodie a anilor 80 fata de vre-o manela frumoasa cantata cu multe maiestrie de guta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum