Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Disco `80.

dalu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

9

• MifTy

6

• Extasy2525

5

Acest lucru ma bucura,sper sa fi si alti :supz: sa ma contrazica!Daca te uiti in jur statistica nu prea este in favoarea muzici si a sunetului placut.Curios este faptul ca toti analfabeti(ma refer la anumiti lautari transformati peste noapte vedete) sunt mediatizati :smt004 .Daca intrebi pustimea ce muzica asculta in metrou, masini (manele la greu) si prea putini muzica adevarata (Semnal M,Sfinx,Mircea Baniciu,Rosu si Negru,si multi alti)romaneasca.Uneori vezi un Audi cu muzica data la maxim (o manea stricata ascultata de un pusti).Nu am nimic cu acest gen muzical,doar cu faptul imbogatiri unor analfabeti datorita acestui gen muzical)

Link spre comentariu

Acest lucru ma bucura,sper sa fi si alti :supz: sa ma contrazica!Daca te uiti in jur statistica nu prea este in favoarea muzici si a sunetului placut.Curios este faptul ca toti analfabeti(ma refer la anumiti lautari transformati peste noapte vedete) sunt mediatizati :smt004 .Daca intrebi pustimea ce muzica asculta in metrou, masini (manele la greu) si prea putini muzica adevarata (Semnal M,Sfinx,Mircea Baniciu,Rosu si Negru,si multi alti)romaneasca.Uneori vezi un Audi cu muzica data la maxim (o manea stricata ascultata de un pusti).Nu am nimic cu acest gen muzical,doar cu faptul imbogatiri unor analfabeti datorita acestui gen muzical)

dacă-ţi citesc postul cu atenţie, îmi dau seama că nu e musai să fii manelist ca să fii analfabet!!...
Link spre comentariu

tare faza , tocmai in momentul cand spunea de analfabeti a uitat un i :smt044of of of copiiii astiia care asculta manelilii tarii de tot mai strica si limbajul celor batranii ca noi care asculta muzicii buni :smt006

Link spre comentariu

Eu sunt tanar dar ascult si muzica veche. Interesant este ca atunci cand vine cineva la mine imi zice... ce faina e muzica asta.Pleaca acasa si pe drum isi ia o ... caseta ... cu cine ?! cu Guta... De ce ?! Guta e tare :toimonster: Daca ar fi mediatizata muzica buna multi ar asculta muzica buna dar daca nu arata la teleu un analfabet, o baba calcata de tramvai sau o nunta de la tigani ... nu fac rating. Ah si sa nu uit... daca nu arata cum se cearta Bahmuteanu cu Prigoana in direct :banghead: nu se face rating.

Link spre comentariu

Intr-o seara am ajuns si pe canalele de la 30 in sus si am ajuns pe ... OTV.Acolo era vesnicul senzational pus pe imagine si am zis sa vad care e treaba...Era la telefon o femeie care il certa pe invitatul lui "senzationescu" cum ca acesta merge la o amanta si "ii da la buci" in loc sa ramana cu sotia etc si ca ei acum divorteaza dar nu fiindca vrea ea ci ca vrea el :rolleyes: Am rezistat cam un sfert de ora, dupa care am inchis televizorul si m-am culcat. Nu am mai vrut sa vad nimic... :smt005Ei sunt Bahmuteanu si prigoana :toimonster:

Link spre comentariu

Nu tin cu manelistii si nici nu am ceva impotriva lor. Nu este vina lor ca se asculta aceasta muzica, ci a celor care nu stiu sa-si promoveze muzica. De cite ori ati auzit de Directia 5 sau Vama veche, Iris sau ... Mircea Baniciu, ca s-au dus la caminul cultural din comuna X-ulesti sa cinte? Dar de Guta de cite ori a-ti auzit? Aici este problema, Guta cinta oriunde este chemat, pe cind ceilalti nu se duc. Si atunci ce pretentii aveti de la acesti tineri sa asculte si altceva decit manele?Si eu ascult muzica veche, anii 80 sint pe sufletul meu. Uite o melodie care inca-mi mai place:http://www.youtube.com/watch?v=jk72GgeV0Qs
Link spre comentariu

Si atunci ce pretentii aveti de la acesti tineri sa asculte si altceva decit manele?

Hai mai ca eu sunt tanar...23 de ani si nu ascult manele...Si mie imi place foarte mult muzica din `80. Cred ca tine de educatie si de pretentiile fiecaruia.Nu cred ca acei manelisti apreciaza un album SADE fiindca o exprimare gen "vine garda sa ma leaga" le e mai usor de inteles. Apoi sa il chemi pe Guta la nunta, se stie ca ala fara `nspe mii de euro nu vine, inseamna ca ai putere, ca esti tare...ca ai bani fara numar etc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări