dalu Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Cred ca cei care se aflau in liceu, facultate sau scoala militara in perioada anilor `80, o sa-si reaminteasca cu placere de formatia LUV si de doua din hiturile lor de mare succes: Luv - Eeny Meeny Miny Moe Luv- Trojan Horse http://www.youtube.com/watch?v=UIhb6BHj ... ed&search= :supz: :smt025 :smt020 Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Super! :supz: Mi sa ridicat parul in cap!Dar cine mai asculta asa ceva. Cred ca suntem putini ,ceilalti manele fara nr. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 super, ce imi placeau casetele video cu emisunile astea de la nemtzi, numai muzica adevara si formatii de care nu s-a mai auzit nimic apoi :)kajagoogoo , talk talk , etc :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Cred ca suntem putini ,ceilalti manele fara nr.Nu baga mana in foc. :snakeman: Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Acest lucru ma bucura,sper sa fi si alti :supz: sa ma contrazica!Daca te uiti in jur statistica nu prea este in favoarea muzici si a sunetului placut.Curios este faptul ca toti analfabeti(ma refer la anumiti lautari transformati peste noapte vedete) sunt mediatizati :smt004 .Daca intrebi pustimea ce muzica asculta in metrou, masini (manele la greu) si prea putini muzica adevarata (Semnal M,Sfinx,Mircea Baniciu,Rosu si Negru,si multi alti)romaneasca.Uneori vezi un Audi cu muzica data la maxim (o manea stricata ascultata de un pusti).Nu am nimic cu acest gen muzical,doar cu faptul imbogatiri unor analfabeti datorita acestui gen muzical) Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Acest lucru ma bucura,sper sa fi si alti :supz: sa ma contrazica!Daca te uiti in jur statistica nu prea este in favoarea muzici si a sunetului placut.Curios este faptul ca toti analfabeti(ma refer la anumiti lautari transformati peste noapte vedete) sunt mediatizati :smt004 .Daca intrebi pustimea ce muzica asculta in metrou, masini (manele la greu) si prea putini muzica adevarata (Semnal M,Sfinx,Mircea Baniciu,Rosu si Negru,si multi alti)romaneasca.Uneori vezi un Audi cu muzica data la maxim (o manea stricata ascultata de un pusti).Nu am nimic cu acest gen muzical,doar cu faptul imbogatiri unor analfabeti datorita acestui gen muzical)dacă-ţi citesc postul cu atenţie, îmi dau seama că nu e musai să fii manelist ca să fii analfabet!!... Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 tare faza , tocmai in momentul cand spunea de analfabeti a uitat un i :smt044of of of copiiii astiia care asculta manelilii tarii de tot mai strica si limbajul celor batranii ca noi care asculta muzicii buni :smt006 Link spre comentariu
Bala Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Eu sunt tanar dar ascult si muzica veche. Interesant este ca atunci cand vine cineva la mine imi zice... ce faina e muzica asta.Pleaca acasa si pe drum isi ia o ... caseta ... cu cine ?! cu Guta... De ce ?! Guta e tare :toimonster: Daca ar fi mediatizata muzica buna multi ar asculta muzica buna dar daca nu arata la teleu un analfabet, o baba calcata de tramvai sau o nunta de la tigani ... nu fac rating. Ah si sa nu uit... daca nu arata cum se cearta Bahmuteanu cu Prigoana in direct :banghead: nu se face rating. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 cine dracu's ăştia doi??? :rolleyes:(recunosc că demult nu mă mai uit decât pe discovery, cartoon network şi axn... asta dacă mă uit la tevel...) Link spre comentariu
Bala Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Intr-o seara am ajuns si pe canalele de la 30 in sus si am ajuns pe ... OTV.Acolo era vesnicul senzational pus pe imagine si am zis sa vad care e treaba...Era la telefon o femeie care il certa pe invitatul lui "senzationescu" cum ca acesta merge la o amanta si "ii da la buci" in loc sa ramana cu sotia etc si ca ei acum divorteaza dar nu fiindca vrea ea ci ca vrea el :rolleyes: Am rezistat cam un sfert de ora, dupa care am inchis televizorul si m-am culcat. Nu am mai vrut sa vad nimic... :smt005Ei sunt Bahmuteanu si prigoana :toimonster: Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 m-ai lămurit buştean!!! :smt005 Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Acest lucru ma bucura,sper sa fi si alti :supz: sa ma contrazica!Daca te uiti in jur statistica nu prea este in favoarea muzici si a sunetului placut.Curios este faptul ca toti analfabeti(ma refer la anumiti lautari transformati peste noapte vedete) sunt mediatizati :smt004 .Daca intrebi pustimea ce muzica asculta in metrou, masini (manele la greu) si prea putini muzica adevarata (Semnal M,Sfinx,Mircea Baniciu,Rosu si Negru,si multi alti)romaneasca.Uneori vezi un Audi cu muzica data la maxim (o manea stricata ascultata de un pusti).Nu am nimic cu acest gen muzical,doar cu faptul imbogatiri unor analfabeti datorita acestui gen muzical)Nu tin cu manelistii si nici nu am ceva impotriva lor. Nu este vina lor ca se asculta aceasta muzica, ci a celor care nu stiu sa-si promoveze muzica. De cite ori ati auzit de Directia 5 sau Vama veche, Iris sau ... Mircea Baniciu, ca s-au dus la caminul cultural din comuna X-ulesti sa cinte? Dar de Guta de cite ori a-ti auzit? Aici este problema, Guta cinta oriunde este chemat, pe cind ceilalti nu se duc. Si atunci ce pretentii aveti de la acesti tineri sa asculte si altceva decit manele?Si eu ascult muzica veche, anii 80 sint pe sufletul meu. Uite o melodie care inca-mi mai place:http://www.youtube.com/watch?v=jk72GgeV0Qs Link spre comentariu
Bala Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Si atunci ce pretentii aveti de la acesti tineri sa asculte si altceva decit manele?Hai mai ca eu sunt tanar...23 de ani si nu ascult manele...Si mie imi place foarte mult muzica din `80. Cred ca tine de educatie si de pretentiile fiecaruia.Nu cred ca acei manelisti apreciaza un album SADE fiindca o exprimare gen "vine garda sa ma leaga" le e mai usor de inteles. Apoi sa il chemi pe Guta la nunta, se stie ca ala fara `nspe mii de euro nu vine, inseamna ca ai putere, ca esti tare...ca ai bani fara numar etc. Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 SADE... :tonqe: Esti pe gustul meu. :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 ...ca ai bani fara numar etc.Gresit. Se spune: fara numar....fara numar....fara numar....fara numar.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum