pyu Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 mi-am cumparat un programator de la adelaida, ad-pic03. as vrea sa programez un pic12f629, dar nu stiu cum...folosesc icprog1.05 si cand il deschid imi spune "Privileged instruction", apoi se blocheaza.ce trebuie sa fac? Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 La Hardware -> Interface bifeaza Windows API. Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 am reusit cred... am sa vad daca si functioneaza....mi-a aparut ca in imag urmatoare... am dat no... Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 ... Am scris o prostie si am sters...Nu stiu cum sa sterg tot postul. Rog un moderator sa-l stearga. Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 am gasit mai multe asm-uri in care am o linie de genul #INCLUDE de unde pot lua libraria asta?? am cautat cu google dar nu am gasit decat niste pachete pt linux... Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 de câteva luni, SDCC suportă şi compilarea pentru PIC-uri.posibil ca .inc-ul ăla să fie chiar de linux!! Link spre comentariu
aionescu Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 am gasit mai multe asm-uri in care am o linie de genul #INCLUDE de unde pot lua libraria asta?? am cautat cu google dar nu am gasit decat niste pachete pt linux...Daca ai instalat MPLAB, in directorul c:\Program Files\Microchip\MPASM Suite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum