codrut Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 vreau sa cumpar un laptop toshiba cu urmatoarea configuratie: Laptop Toshiba Satellite C55-A-1E3 PSCG8E-04T006G6 cu procesor Ivy Bridge Intel® Core™ i5-3230M 2.60GHz, 4GB, 1TB, Intel HD Graphics 4000, FreeDOS, Alb [*] Producatori: Toshiba [*]Tip memorie: DDR3 [*]Diagonala: 15.6 inch [*]Frecventa procesor (MHz): 2600 [*]Capacitate memorie: 4 GB ce parere aveti ?sunt fiabile? Link spre comentariu
AlexDima Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Salut, pentru ce anume vrei sa il folosesti? gaming? sau navigare pe internet...muzica etc...? Link spre comentariu
codrut Postat Mai 26, 2014 Autor Partajează Postat Mai 26, 2014 Vreau pentru muzica ,navigare pe net si jocuri mici gen,, kitchen scramble,, pentru sotie. Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Eu zic ca se merita. Link spre comentariu
bobo_romania Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Eu am varianta cu i3 si merita fiecare ban..sunt super multumit. Link spre comentariu
morpheus05 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Pt cerintele tale e cam scump... In termeni de fiabilitate, thinkpad seria T de la Lenovo sunt renumite. Eu mi-am luat acum un an unul la mana a 2-a si sunt foarte multumit de el. Am un ssd si un hdd in el + 8 gb ram + monitorul e anti-glare. Cand il folosesc nu mai am nevoie de mouse pt ca trackpoint-ul e foarte usor de folosit. Cooler-ul se controleaza manual din windows sau linux. Temperatura in idle e de 35 grade. Aia de la NASA au folosit thinkpad-urile in spatiu tocmai pt ca sunt fiabile. Alea noi costa de la vreo 5 000 ron in sus: La mana a 2-a e vreo 700-800 ron si va fi cam la fel cu toshiba de 2400 ron. Ba chiar va merge mai repede daca ii bagi un ssd. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum