radusa Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata, intreb si eu pe cei care sunt mai experimentati ca mine, ce tranzistor de generatie mai noua pot sa pun in loc de HGTP10N50C1D. Este folosit intr-un invertor de frecventa de putere mica, fiind comandat printr-un IC, 8pin, cu cod 9910, care pare a fi un Power Mosfet Driver. (www.vishay.com/docs/70009/70009.pdf). M-am uitat dupa IGBT-uri, avand tensiune, curent si putere similare, dar difera destul de mult la capacitatiile de poarta, timpi de comutatie sau Gate Charge. Astept cu placere un sfat competent. Multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Ar merge SGH80N60UFD ... difera capsula, dar il adaptezi Link spre comentariu
radusa Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Multumesc tehtronics, dar nu prea am cum sa fac adaptari, ca este totul foarte compact construit. Am comandat niste STGP10NC60KD, care mi s-au parut potriviti si la un pret rezonabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum