Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider TV21M041 ???

Vizitator gil04

Postări Recomandate

Scheider TV21M041, model M35-21189/M/C-AV/ASProc. MICRONAS VCT 3831A C4 4275 4A LC F 136380.000 TCL-M35V04-MN TL 03eticheta lipita pe sasiu :OSO4020401212810061IDENT-NO : 80211 Am mare nevoie de procesor sau informatii despre. Tv-ul are doar 2 ani si pe capac are o eticheta scrisa in limba romana.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• radutyu

1

• floring

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Si eu am acest tv-u in stare de functiune sa zicem asa dar nu gasesc o telecomanda sa memorez cu ea ,tv este venit de afara fara telecomanda ,as fi fericit daca as gasii telecomanda sa ma asigur ca tv este perfect functional, sau mai exista probleme de procesor sau dump

Link spre comentariu
Vizitator gil04

pastreaza tv-ul pentru ca nu cred ca voi gasi procesor si voi fi nevoit sa-i schimb sasiul, telecomanda ramane inutilizabila pentru mine si probabil va ajunge la tine daca te intereseaza.

Link spre comentariu
  • 14 ani mai târziu...

Cam tarziu, foarte tarziu m-am trezit si eu dar pentru un bun prieten am nevoie de dump al memoriei 24C16 al acestui tv.  Eticheta este TV 21M041 modelul M35-21189/M/C-AV/AS. Inca mai sunt nostalgici care doresc sa trezeasca aceasta relicva. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări