Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc platinium ptzm03

Vizitator George Maky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• galacticul

2

• misterio

1

• 8 luni mai târziu...

nu mai deschid alt topic,am  acest tip de tv la care lipseste osd-ul,nu mai apare pe ecran meniul si toate celelalte.Am verificat traseele de la stv2246 la st92195 pe RGB si FB,rezistentele R004-R007,cond.C510-C512 si D510,sunt Ok.Stie careva ce tensiuni ar trebui sa fie pe acesti pini RGB si FB atat la stv2246 cat si la st92195.Ce ar putea fi defect?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua!

Am si eu o problema cu un platinium sasiu ptzm03. A venit cu final linii ars, cond 100/160 umflat . Nu mai are sursa originala. Are montata o sursa inlocuitoare care functioneaza ok. Am 134v tensiunea principala. Avea D2499 final linii pe placa in scurt. Am inlocuit cu D1555 care s-a ars in cateva secunde. Am montat c5388 care a functionat aproxomativ 1-2 ore dupa care a  inceput sa faca niste dungi pe orizontala si se auzea o frecventa ciudata. In 2-3 secunde s-a ars si c5388. Tensiunile sunt ok.

are cineva vreo idee?

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări