pelosul Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Un salut tuturor,si felicitari ptr. noua interfata a acestui site.Problema acestui laptop e ca scheda wifi nu este recunoscuta ,am schimbat-o am incercat sa reinstalez driverul aferent,dar totul fara rezultat.Am reinstalat Windowsul,problema persista.Cablul Lan functioneaza perfect,dar wifi nimic.Am facut update la bios,acelasi rezultat negativ.Totul s-a manifestat dupa 3-4 luni de viata,fiind in garantie mi-au trimis scheda wifi cei de la reprezentanta,a fost dorinta mea sa nu ajunga pe mainile lor,totul ar fi durat 2 luni(aici in Italia e multa comoditate).In prezent folosesc un stick usb wifi. Ce inconvenient ar putea fi? Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Ce dreaq e aia scheda? Ceva schela sau ceva schema (o fi lepter cu fite....) Ca sa revin la topic, si-n ro e destula comoditate..... Problema la tine este la southbridge, el se ocupa cu perifericele lente cum sunt interfetele de retea si alte acareturi. Si neceista o rebilare. Link spre comentariu
pelosul Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 scheda wifi-periferica wifi.Multumesc ptr. raspunsul tau prompt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum