Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP DV6 6102SL SCHEDA WI-FI

pelosul

Postări Recomandate

Un salut tuturor,si felicitari ptr. noua interfata a acestui site.Problema acestui laptop e ca scheda wifi nu este recunoscuta ,am schimbat-o am incercat sa reinstalez driverul aferent,dar totul fara rezultat.Am reinstalat Windowsul,problema persista.Cablul Lan functioneaza perfect,dar wifi nimic.Am facut update la bios,acelasi rezultat negativ.Totul s-a manifestat dupa 3-4 luni de viata,fiind in garantie mi-au trimis scheda wifi cei de la reprezentanta,a fost dorinta mea sa nu ajunga pe mainile lor,totul ar fi durat 2 luni(aici in Italia e multa comoditate).In prezent folosesc un stick usb wifi. Ce inconvenient ar putea fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pelosul

2

• riderinblack

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce dreaq e aia scheda? Ceva schela sau ceva schema (o fi lepter cu fite....) :limb:

Ca sa revin la topic, si-n ro e destula comoditate.....

Problema la tine este la southbridge, el se ocupa cu perifericele lente cum sunt interfetele de retea si alte acareturi. Si neceista o rebilare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări