Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV lcd LG20LS1R ZK nu are osd si nici imagine

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv a avut conzii umflati in sursa.Dupa schimbarea lor dar si inainte daca dau drumul la tv apare iluminarea neoanele se aprind dar nu se vede doar asta.nu are nici sonor.dar s-ar putea sa fie pe AV .am incercat sa schimb pe un program dar poate nici nu este prins vreunul ca a fost folosit pe scart.

Eu ma gandesc ca e dus firmwareul sau dumpul .se poate updata?si cum?dar nu am nici firmware.

modelul exact 20LS1R ZK.AEULLEK.

astept si alte idei .Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

5

• dan cod

4

• iod2

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

posibil chassis LP68A,daca este acest chassis schimbati C199 si C139 zona procesor,creeaza multe probleme acesti condesatori ,oricum trebuie incercat si un dump dupa schimbarea conzilor  

LG RZ-20LZ50.rar

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator florinmogosanu

buna seara am si eu un tv de acest model si var ruga sa imi spuneti ce ar putea fi!problema e urmatoarea a fost defecta sursa pe care am reparato pentru ca nu se aprindea tv acum se aprinde dar cu imaginea blocata pe meniu si nu face nici o comanda din butoane.si inca ceva in meniu unele litere in cuvinte au caractere aiurea ca de exemplu #$?@ deci diferite caractere.ma poate ajuta cineva...multumesc

LG 20LS1R-ZK LP68A acesta este modelul tv

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator DIODAZEN

Buna seara! Sunt incepator sI va rog sa-mi spuneti, cum incarcati dump-ul si rescristi softul din procesor? VA MULTUMESC!

PS. PENTRU TV LG 20LS1R-ZK

Editat de DIODAZEN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări