notchman Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Am o antena mobila Trucker 14 http://www.fomco.ro/PCA/prodimages/1012.jpg Antena este 5/8 * L , dar nu are nici un fel de plan de masa , eu vreau sa o folosesc stationar (pe bloc), ce sa'i fac ? Ma gandeam sa fac petru planul de masa 3 directoare de 6..m avand 120grade intre iele si 45 grade fata de pilon (invert v) antena clasica 5/8* L, singurul lucru buna ar fi ca folosind antena asta nu ma mai inalt cu 6m in sus ci doar cu 1,6m . Antena are lungimea totala de 1,6m. Sau sa fac cele trei directoare de masa indentice cu antena de baza??? Astept sugestii ........sau un plan de antena pe 27Mhz simplu si cu un castig bunicel.... Multumesc anticipat.... Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 fai contragreutatzi lambda/2 :weedman: eu mi-am facut in 70cm un 5/8lamda cu contragreutatzi lamda/2 si merge f bine Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Mersi pentru sfat, dar deocamdata am facut plan de masa cu structura balconului care este metalica si merce satisfacator pentru o antena de tipul asta, ....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum