Vizitator casper20 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Am o statie Motorola PMR pe care as vrea sa o modific ca sa pot receptiona in 433.9 MHZ. Vreau sa ascult niste mesaje audio provenite de la un emitator cum este cel din poza atasata. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 De ce nu cumperi un receptor pe 433.92 si un montaj cu LM386. La nici 3-4$ (eBay) ai ceva care va functiona fara bataile de cap ale transformarii unei statii PMR. Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Am receptoru respectiv dar nu imi place sensibilitatea lui. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 PMR-urile ieftine nu se modifica lesne - asa impune standardul. Daca Motorola ta e una profesionala, trasa in banda PMR, se poate prin programare Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Statia este una ordinara, microtalk MT 975 Poza cu statia Editat Mai 21, 2014 de casper20 Link spre comentariu
yo7lhe Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Trebuie sa o tragi in jos cca 30 MHZ, iin conditiile in care nu ai acces facil la programare. La cele "ordinare" frecventele de lucru sunt scrise direct in procesor, trebuie practic rescris cu totul; nu stiu sa existe cineva care sa faca acest lucu. Link spre comentariu
Vizitator casper20 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Trebuie sa o tragi in jos cca 30 MHZ, iin conditiile in care nu ai acces facil la programare. La cele "ordinare" frecventele de lucru sunt scrise direct in procesor, trebuie practic rescris cu totul; nu stiu sa existe cineva care sa faca acest lucu. La asta m-am gandit si eu, procesorul este un AN29160AA. Link spre comentariu
Vizitator zanfira_andrei Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 salutare, am si eu o intrebare. se pot modifica 2 statii PMR de la 0,5W la 1W sau mai mult??? eu nu ma pricep chiar asa bine si de asta intreb aici. Statiile sunt BRONDI FX Compact Sport. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Nu prea ... plus ca e ilegal ... ma rog , in conditiile in care " legea " radiocomunicatiilor se mai considera demna de respectat . PMR - urile au un anumit standard ( limitari ... ) , se poate afla usor ... Editat Martie 26, 2015 de gauss Link spre comentariu
Vizitator zanfira_andrei Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 mersi de raspuns, intre timp am citit undeva pe net ca o statie cu 0,5W face cat o statie cu 4W daca e folosita cu o antena buna. si aici ma refer la statiile de la Midland care au antenele detasabile. ma gandesc serios sa imi iau una gen Mildland G9 sau ceva asemanator... Link spre comentariu
gauss Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Pai tocmai vorbeam de " lege " ... Nu mi - o lua in nume de rau , doresc doar sa informez ! Modificarea PMR e interzisa , de - aia se produce cu antena captiva , nedemontabila ... In fine , de fapt ce vrei sa faci ? ... daca nu e secret ! Banuiesc ca doresti " bataie " mai mare ... cred ca ai un telefon mobil ... nu e destul ? Ca alternativa , poti incerca CB . Sant si acolo niste reguli , dar vai mama lor ... Sa nu mai zic de radioamatorism ... poate fi o alternativa , daca esti pasionat ! Editat Martie 27, 2015 de gauss Link spre comentariu
QQme Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Nu modifici nimic,faci un convertor mixer +un osc. cu cuartz pe armonica cu frecf. finala 446+_ 433,9 Mhz Editat Martie 27, 2015 de QQme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum