Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare subwoofer auto..!!

CV-03-BTF

Postări Recomandate

gata raman la kon... imi recomanda cineva un model anume..??!!! sa fie in jur de 2 mil si nu mai mare de 24 cm in diametru.. eventual la ce dimensiune sa tai teva..???!!

poti sa mergi si pe un dif de 10" ca o sa incapa

chiar in momentul asta am masurat un dif eurotec de 10" si dimensiunea exterioara (adica cele mai departate 2 puncte de pe cercul definit de circumferinta difuzorului) este de 25.5 cm

dimensiunea gaurii in care este bagat este de exact 24 cm

deci prin urmare tu ai putea sa pui in tubul tau un difuzor de 10" dar iti va fi mai greu sa il fixezi acolo

daca totusi nu vrei sa mergi pe calea asta .... poti sa pui 2 difuzoare de 8" montate izobaric

nu am acum instalat bassssbocsss-ul ca sa iti simulez ceva si nu pot sa iti dau exact "combinatia ideala"

cat despre dimensiunea la care trebuie taiata teava .... asta depinde de volumul "cerut" de difuzorul/difuzoarele ales(e) pentru a suna cat mai bine

tine aproape ..... imi instalez softul si fac niste simulari sa vedem ce iese :yawinkle:

LE: am facut simulare cu:

ydd200lpp - nu arata prea bine

2x200lpp izobaric - graficul arata cam asa

Posted Image

mai jos am un grafic cu 2 raspunsuri:

- cel rosu este cu un ydd200 lrbh

- cel galben este cu 2xydd200 lrbh montate izobaric

Posted Image

daca ai avea posibilitatea sa montezi difuzoare de 10" .... ar iesi ceva de genul asta din 2 x 250lrbh montate izobaric si cu un port bass-reflex de 69 mm diametru si 180 mm lungime

Posted Image

ma gandeam sa montezi difuzoare de 10" ceva de genu` celor din pictura de mai jos ..... iar acele tije sa uneasca difuzoarele ... si in felul asta sa le atraga unul spre celalalt si in felul asta sa le tina presate pe teava

http://i7.tinypic.com/2rxd6rd.jpg

sper ca ai inteles ce vreau sa zic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CV-03-BTF

4

• adi_0106

3

• LUCI

2

• adircf

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări