Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare subwoofer auto..!!

CV-03-BTF

Postări Recomandate

Salut.... sunt fericitul posesor al unei tevi din PVC cu diametrul interior de 24 cm...si lungimea de 50 cm.. ( pe care am recuperat-o de pe marginea drumului)....si as dori sa-mi construiesc un subwoofer pentru masina... ce difuzor imi recomandati.. unul in pret accesibil si care sa se gaseasca relativ usor in magazinele de specialitate...??!!! la ce dimensiune imi recomandati sa scurtez conducta in cauza..??? eventual unele detalii constructive..???!!! MULTUMESC ANTICIPAT..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CV-03-BTF

4

• adi_0106

3

• LUCI

2

• adircf

2

Top autori în acest subiect

omu a spus ca are un tub de un anumit diametru.24 cm mai exact deci intar un dif de 10'',nu de 15''.Si nu e cazu sa faci un sub auto cu Hp15.E o pierdere de vreme.O sa cari cu tine un dulap tot timpu.Mai bine bagu un dif mic si nervos de 10'' ceva Ground zero sau Hertz si rezolva(asta daca isi permite sa dea intre 2.5 mil si 3 sau 4 mil.) daca nu isi permite atat sa se orienteze spre ceva chinezesc.O sa sune aceptabil in masina.

Link spre comentariu

uita-te si la un Pioneer..Premier...in nici un caz HP 15.

Difu ala nu are nici pe departe pret accesibil cum a zis omul ca ar vrea , daca vrea accesibil sa cumpere un SAL ceva ca alea se aud binishor in masina :smt006
Link spre comentariu

-deci peretele " conductei " este de aprox 5mm si as fidispus sa investesc in dif' undeva intre 1,5 si 2 mil.... eventual imi poate recomanda un montaj ( kit )care sa fie alimentat in 12 v..??!! si un magazin din care se poate cumpara cu plata ramburs..??!! ... ce parere aveat sa mai scurtez din teva sau acest lucru trebuie calculat in functie de dif-ul ales... ma poate ajuta cineva la calcule..??

Link spre comentariu

HP 15 W :yawinkle:

tare raspuns ... am ras de am pocnit ...... vad ca hp15w asta a devenit o recomandare instantee cand cineva cauta difuzor pt subwoofer :axe:

cat despre difuzorul pt CV-03-BTF ... poti lua si ceva de la kon, care sa aiba parametrii masurati si sa poti simula incinta si sa o acordezi corespunzator ca sa nu dai banii de pomana

Link spre comentariu

IOI :axe: iar HP...ce zici de ei RCF?

pai...poate fi bagat acolo prin presare sau lasat langa tub, undeva prin portbagaj...tot aia o sa faca!... :goodman:

pt numarul de inmatriculare....sustin ce spune Adi...ia-ti ceva de 8 inchi de la Kon si baga acolo....si statii auto gasesti si la 2 mil...la rushi..

bafta!

Link spre comentariu

gata raman la kon... imi recomanda cineva un model anume..??!!! sa fie in jur de 2 mil si nu mai mare de 24 cm in diametru.. eventual la ce dimensiune sa tai teva..???!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări