stefan94stefan Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Detin acest telefon nou luat la reinnoire de abonament de la Vodafone si nu imi foloseste ,am nevoie sa il pot folosi in Cosmote ,se poate decoda prin IMEI ? Si daca da ,cine poate sa ma caute pe privat ! Link spre comentariu
Untold Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 (editat) Din pacate, nu se poate decoda decat cu interfata, cablu, soft si PC. Mergi la Vodafone si intreaba daca ti-l pot decoda ei. Sau, cel mai sigur la un service GSM. Editat Mai 19, 2014 de Untold Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 La Vodafone in niciun caz nu il decodeaza ..doar daca telefonul are ceva probleme si il repara ei atunci automat il si decodeaza dar cum este nou ... Link spre comentariu
Untold Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Atunci, la service GSM. Nu cred sa fie mai mult de 30-35 lei decodarea. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Am sa incerc la Service GSM sa vad ce preturi se practica ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum