Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV PLATINIUM

Postări Recomandate

Sunteti sigur ca ati scris corect modelul ?Dati mai multe detalii , cu ce componente este facut.Daca siguranta care se arde este cea din sursa , puneti un bec in locul ei si reparati sursa  . Trafo linii si final linii de ce le-ati inlocuit , erau defecte ?

Link spre comentariu

ajutor,   pentru depanare tv Platinium model hkc2o am inlocuit trafo linii ,final linii ,la punere sub tensiune arde siguranta (315 ma) as avea nevoie de schema  si ceva sfaturi 

Unde e pusa in TV sigurnta de 315mA?

Link spre comentariu

Modelul cred ca este: 20HKC !!!

Daca e vorba de siguranta de pe retea F801, atunci vezi ca e de 3,15A

Probeaza mai intai sursa pe o sarcina artificiala ...

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

omul vrea sa-si rezolve tv-ul,pentru asta nu-i trebuie mare pasiune pentru electronica,daca reuseste abia atunci apare si pasiunea

estiiiiiiiiiiiiiii sigur ca asta vrea ellllllllllllllllllllllllllllllllllll eu nas fi prea sigur ca asta vrea tie cit tia luat sa invetiiii ce stiiii acum eu nas mai vrea sa invat ce stiu eu oricum am invatat multe dar nas mai repeta tot ce stiu oricum e greu si care vrea sa invete eu ii ajut nu ca alti care nu vrea sa ajute dar nici in cazu de fata

Link spre comentariu

Am sa incera sa va lamuresap  pe toti.  SUNT PASIONAT DE ELECTRONICA  AUTOMATIZARI ,  imi face placere sa ajut pe cei  ce cer ajutorul , la rindul meu imi  recunosc limitele cu ceva ani in urma reparam televizoare(alb-negru ce-i drept) acest televizor l-am cumparat in 1996 va dati seama ca are niste ani , eu  am gasit siguranta arsa(3,15A) final liniii prajit trafo linii cu  gaura (ars)in infasurarea de inalta tensiune  .Va rog sa ma ajutati cu o schema si sfaturi  -cum verific sursa de alimentare? 

Va multumesc  pentru interventii.

Link spre comentariu

Ca sa reparati sursa , puneti un bec in locul sigurantei ( fara PTC ) .Daca becul ramane aprins inseamna ca aveti un scurt in sursa , daca becul se aprinde si se stinge , sursa este ok.Daca sursa este buna , puneti siguranta inapoi, si puneti becul in locul tranzistorului final si masurati tensiunile.Daca trafo linii are o gaura in el , clar trebuie schimbat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări