Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceva concret cu GU50

Flore

Postări Recomandate

Vizitator patras

uite am o patanie din care sper sa iasa si ceva bun am gasit o posibilitate de a face cablaje pt acest amplificator dar nu prin metoda clasica ci prin gravare pe o masina de gravat comandata de calculator am facut primul cablaj dar l-am facut in oglinda si mi-a iest pe dos primul nu m-aq costat nimic dar acum l-am rugat sa i-mi spuna cit ma costa inca 4 buc ca am niste planuri daca sint curiosi care vor sa vada cum iese pun o poza laur

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

10

• Flore

8

• mila

7

• overdrive

5

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator patras

Gravura laser?

nu ,cu masina de gravat si apropo cei care ati facut montajul am gasit niste valori pe schema si alte valori pe desenul de montare a pieselorca sa nu ma apuc eu acum sa fac pe descoperiri care sint valorile reale pe desen sau pe schema?
Link spre comentariu

Salut,cred ca am prins microb de lampa,am si eu vreo 30 buc (daca nu mai multe)de GU50 si vreau sa incerc un amp,dar am o rugaminte(am vazut ceva poze la Flore),puteti sa postati cablajul daca il aveti careva,eu am cautat si nu am gasit nimic.Multumesc

multumesc nu mai am nevoie am gasit ce ma interesa :smt035
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

un transformator de iesire pentru schema PP cu GU50 la Petra:P=100W .fmin=24Hz ,fmax>25000Hz , Zaa=5 kohmi ,Zs=8 ohmi.Gabarit - diametru 140mm ,inaltime 60mm ,masa=4.5kg.Tensiunile , diametrele conductorilor si dispunerea infasurarilor vor fi cele care rezulta din calculele noastre. Pret : 61 Euro + TVA.mi se pare cam scump .

Link spre comentariu

Eh daca e scump atunci exista si varianta DIY, se achizitioneaza 2 pachete de tole, 2-3 diametre de sarma necesare si cateva dupa-amiezi pierdute si gata, s-a rezolvat problema trafurilor de iesire.....

Link spre comentariu

Mie mi se pare ok ca pret, e toroidal, de 100w , realizat industrial nu pe genunchi si stiu ca multi o sa sara de kur ca ei le fac mai bine pe genunchi dar aceia sunt putini si le fac pt ei ,daca il fac de vanzare ti-l scoate mai scump decat Petra ca deh e audiofil.... :rade:

Link spre comentariu

ramane sa comand o pereche la Petra atunci.insa sunt foarte curios cat o sa fie de reusite si daca respecta specificatiile.mai ales ca sunt toroidale

Link spre comentariu

Astazi le-am cerut si eu o oferta de pret pt un trafo de alimentare profil plat.Vreau sa il montez sub sasiu ,am unul clasic dar e prea caramida si cantareste 1 tona

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am comandat trafurile de retea si unul de iesire de test.au sosit saptamana aceasta.cel de iesire e mare si greu. am sa postez o poza cu el.pret trafo retea plus traf iesire (trafo retea de 400W 1x230v, 2x160v/0,9A, 2x6,3V/4A 1x6,3V/3A, 1 x70V/0,3A) 500lei cu transport inclus prin posta.trafurile sunt toroidale

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Acum serios ca m-ati linistit ca nepotul meu nu are probleme pentru access la un 6P14p-eeeepppvvv sau simplu peste vreo 20 ani........ vreau sa aflu de la dvs. marii seniori ai acestui forum deosebirea dintre partea pentoda( ca driver sau finala)pentru tuburile ECL86,EL84,6P14P:>>>,ECL82,6J52,6J11,...sau ce mai considera-ti dvs. ca ar merita sa fie driver pentru un tub GU50 in configuratie SE trioda sau pentoda ca tub final.Liniaritatea lui GU50 ca finala in configuratie trioda se pare ca nu o contesta nimeni, de ce se considera ca in configuratie pentoda nu ar avea dinamica? Simplu eu vreau sa folosesc un ECL86 ca prefinala (driver) pentru un GU50!SEAstept parerile dvs.( nu sunt adeptul configuratiei SRPP:...SEPP( sau mai stiu eu ce configuratie cu tub ca sarcina activa)am o fobie cu privire la prewscurtari :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări