Flore Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Urmând sugestiile de pe acest forum, am ajuns la asa ceva:Sunt impresionat, desi nu am boxe sa testez adevaratele calitati.Maine comand doua woofere si dou? tweetere VISATON.(înc? nu stiu care ar fi mai potrivite).O s? revin cu alte comentarii. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Pozele puse pe go.ro nu merg din pacate :cry: Link spre comentariu
Flore Postat Noiembrie 14, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Atunci încercati http://www.flore.go.ro Link spre comentariu
overdrive Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Eu m-am tot jucat cu GU-50 dar am avut probleme cu transformatoarele.GU-50 sint foarte sensibile la impedanta de sarcina.Dace este prea mica se duc repede si sint prea 'nervoase'.Tu cum ai cerut la cei de la PETRA sa iti faca transformatorul de iesire?Sau la ce firma l-ai facut...Ca mie mi-au facut vreo 2 si nu prea le-au reusit.Si cum timp si nici sirma numai am...astept sa mai pice trafuri din statiile vechi pe tuburi. Link spre comentariu
Flore Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2004 Tensiunea anodic? 455V, curentul 60mA.Am mers pe 6Kohm impedanta PP, 8ohm impedanta difuzorului.A rezultat 680V in primar cu priz? median? ?i 26V in secundar.Din p?cate Petra nu are ?i nici nu produce miezuri toroidale sec?ionate cum ar fi trebuit pentru a?a ceva. De aceea l-am comandat pe miezul de 80W. Link spre comentariu
overdrive Postat Noiembrie 15, 2004 Partajează Postat Noiembrie 15, 2004 Sal flore!Eu am comandat miezuri de 150VA.Am facut primarul de 2 x 375V si secundarul de 24v si 35v.Si parca se satureaza la putere mai mare(probabil tipul de miez...)De aceea am crezut ca ai facut de putere mai mare.Eu am multe gu-uri si le-am imperecheat foarte bine.Le-am dat 50 ma mers in gol.Astept sa imi vina niste trafuri de iesire din germania de la niste statii vechi dar de putere. Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Decembrie 8, 2004 Partajează Postat Decembrie 8, 2004 Salut Flore, ai primit trafurile de la Petra? cum iti merg? Link spre comentariu
Flore Postat Februarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2005 Cu o oarecare întârziere ...Desi nu am f?cut înc? un traf de ie?ire pe tole E+I, trafurile de la Petra mi se par foarte bune cu urm?toarele preciz?ri: 1. Petra produce miezuri toroidale din tabl? silicioas?, eu pe astea le-am folosit. 2. Au fost realizate cu 4 primare (2200 spire fiecare) + dou? secundare bobinate in ordinea P1, S2, P2, P3, S2, P4. 3. Am ales miezuri de 100w. Link spre comentariu
Flore Postat Martie 4, 2005 Autor Partajează Postat Martie 4, 2005 si pentru c? cele dou? canale sun? excelent, merit? s? trec la urm?toarea faz?: Construirea unui egalizor si un modul de control digital al amplificatorului. Modulul de control (PIC16F871): - asigur? recep?ia comenzilor de la telecomanda IR; - comand? LCD 2x16 caractere; - asigur? aplicarea in ordinea corect? a tens de alimentare a l?mpilor; - m?soar? curentii anodici pe l?mpile finale; - asigur? reglajul volumului (MCP42100); - comand? egalizorul cu 4 canale (4xMCP42100); - memoreaz? reglaje ale egalizorului; - comand? selectorul audio de intrare (4x ReedRelay); - decupleaz? boxele la on/off; plus alte idei ce o s?-mi vin? pe parcurs. Link spre comentariu
overdrive Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 Cum naiba i-ai pacalit pe cei de la petra sa iti faca traful cu cite nr de spire vrei tu ca pe mine m-au vrajit ca nu se poate sa le dau nr de spire ca trebuie sa le dau tensiuni bla bla bla.Da-mi si mie retzeta. :wink: Apropo eu zic ca nu are rost sa te incurci cu MCP-urile daca ai nivele de semnal mai mari de 2,5V eff fiindca iti vor distorsiona. Link spre comentariu
Flore Postat Martie 6, 2005 Autor Partajează Postat Martie 6, 2005 Ref : PETRAEu am comandat tensiuni, num?rul de spire rezultat mi l-au spus ei.Fiecare înf??urare primar? 463V (2200 sp) , fiecare sec 37 (88 sp).Asta corespunde miezului din tabl? silicioas? de 100W, 50Hz. Ref : MCPNu le-am folosit niciodat?.Ce alte pot digitale mai bune, care se g?sesc pe la noi, a? putea folosi? Link spre comentariu
felixx Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 Frumoase poze ai dar ia zii cum suna?Spune-mi si mie te rog ceva detalii despre trafuri ca de pe site-ul lui Jogi,de unde ai luat tu proiectul asta nu mentioneaza decit P=5k si S=5ohmi.Se pare ca le-ai facut tu sau ce-i de la Petra?Eu as dori sa fac proiectul ala cu 6c33 pp.Multumesc,Vali Link spre comentariu
felixx Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 Cit au costat cele doua trafuri facute de PETRA? Link spre comentariu
overdrive Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Am eu o sursa de unde se pot cumpara tuburi finale.Cine vrea il ajut cu placere. Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 Acest topic este pe cale de a fi reinviat. Am facut si eu rost de 4 tuburi GU50 si voi trece la constructia amplificatorului. Voi tine la curent cu informatiile referitoare la acest proiect si nutresc speranta de ceva ajutor din partea lui Flore intrucat si eu am ales schema aceasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum