Vizitator alexim Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Am un E0108. Pe placa d e baza am toate tensiunile in schimb nu am spot. Nu am un manual de service si nu stiu care sunt tensiunile pe pinii tubului. Mi-am epuizat toate ideile.Daca poate cineva sa ma ajute va rog f mult Printre altele tensiunea pe filament este de 6.3 V in gol iar cu soclul pe tub este de aprox 4V Necunoscand care ar trebui sa fie restul tensiunilor am luat-o pe bajbaite. Potentiometrul de luminozitate variaza tensiunea semireglabilul de astigmatism variaza tensiunea de asemenea potentiometrele de pozitie X si pozitie YSemnalul de 1Khz de pe placa de baza exista , tubul l-am schimbat cu un altul si tot nu am spot iar placa P2 de asemenea am schimbat-o Unde sa mai scobesc? Astept sugestii!!!!! Multumesc! tel; 0724219454 E-mail [email protected] Link spre comentariu
K1nderu Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Aveti aici manualul service http://elektrotanya.com/iemi_e_0108_oscilloscope.pdf/download.html verificati tranzistorul T8,am avut aceeasi problema,din pacate al meu mai are o problema cu amplificatorul Y,numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum