Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop E0108

Vizitator alexim

Postări Recomandate

Vizitator alexim

Am un E0108. Pe placa d e baza am toate tensiunile in schimb nu am spot. Nu am un manual de service si nu stiu care sunt tensiunile pe pinii tubului.  Mi-am epuizat toate ideile.Daca poate cineva sa ma ajute va rog f mult Printre altele tensiunea pe filament este de 6.3 V in gol iar cu soclul pe tub este de aprox 4V Necunoscand care ar trebui sa fie restul tensiunilor am luat-o pe bajbaite. Potentiometrul de luminozitate variaza tensiunea semireglabilul de astigmatism variaza tensiunea de asemenea potentiometrele de pozitie X si pozitie YSemnalul de 1Khz de pe placa de baza exista , tubul l-am schimbat cu un altul si tot nu am spot iar placa P2 de asemenea am schimbat-o Unde sa mai scobesc? Astept sugestii!!!!!

Multumesc! tel; 0724219454 E-mail [email protected] 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări