iod2 Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 De banii pe care-i cheltui intr-o noapte acolo poti sa cumperi un porc de vreo 80 kg si sa-l demontezi (din carne + preparate traiesti o vreme ca boierul)! ))) da da............... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Acum doua zile am trecut prin Padurea Bogatii (Ţara Bârsei înainte de Braşov cum vi dinspre Sighişoara) si m-am oprit la un local care are trei balti cu pesti (pastrav, salau, crap). Locatie este intr-un mediu natural deosebit iar preturile sunt ok. Eu am consumat o "halcă" de crap prajit in faina de malai - cu mamaliguta, mujdei - apa minerala si cafea; pret final 34 lei. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) În Brașov recomand restaurantul Sergiana. In Poiana Brașov, Sura Dacilor și restaurantul din hotelul Teleferic. In trecut am încurcat Sura Dacilor cu Coliba Haiducilor, ăia de la haiduci sunt vai mama lor și au prețuri de Paris sau Tokio Editat Martie 10, 2019 de viobio Link spre comentariu
smihail9 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 Restaurant Ceasu' Rau in Brasov. Cand sunt in delegatie, e prima optiune. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 1 oră în urmă, smihail9 a spus: Restaurant Ceasu' Rau in Brasov. Cand sunt in delegatie, e prima optiune. Sa fie intr-un ceas bun! Mancare buna? Link spre comentariu
smihail9 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 On 3/12/2024 at 7:13 PM, Toni Marginean said: Sa fie intr-un ceas bun! Mancare buna? Multumesc. Super buna si zic eu nu sare calul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Luni merg la Brașov, că am o treabă la o firmă din oraș. Dacă am timp, trec pe acolo. Au ceva deosebit în meniu? Mai era un restaurant bun care servea coaste de porc la grătar. Link spre comentariu
CornelM Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 La 12.03.2024 la 19:13, Toni Marginean a spus: Mancare buna? Da. Mancare buna. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 24 Partajează Postat Martie 24 La 23.03.2024 la 20:46, CornelM a spus: Da. Mancare buna. Asta conteaza ca bautura au toti! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum