iod2 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Crâșma "La Birt" crâșmă de cartier de pe vremea lu` bunicu. E plina mai tot timpul... eu trec pe langa ea in fiecare zi si e deschisa de la 7 dimineata, in caz ca ti se face sete asa subit cand te trezesti. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Inseamna ca este mult "necaz" in cartier la 7 dimineata! Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 da da, eu trec pe langa ea pe la 8.30.....si e zarva ..... la o strada distanta mai e una. "La Birou" dar aia e deschisa numai pe la 12 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Daca ar fi deschise amandoua ai avea o dilema! In poiana mai exista restaurantul "Capra Neagra"? Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 nu am mai fost demult in poiana. dar din cate stiu Capra Neagra sa inchis tare demult......dar o sa ma documentez. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 era un pub FOR SALE.. unde calcai pe coji de alune...mai este? acolo am facut multe cursuri de matematici speciale Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Dar ȘURA DACILOR? Sa nu-mi spui ca toate "obiectivele turistice" vizitate de mine din anii studentiei s-au desfiintat! Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) era un pub FOR SALE.. unde calcai pe coji de alune...mai este? acolo am facut multe cursuri de matematici speciale baru inca e in picioare....... te nacaja stanca si paltanea la curs si seminar? Dar ȘURA DACILOR? Sa nu-mi spui ca toate "obiectivele turistice" vizitate de mine din anii studentiei s-au desfiintat! nea toni sambata viitoare ma duc in poiana si o sa va tin la curent.... Editat Mai 18, 2014 de iod2 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Sper din tot sufletul să nu-mi spui că prin Poiana Braşov ai auzit manele! Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 nu am mai trecut prin poiana.....dar iti dai seama ca au aparut si aia cu ceafa lata... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 La seminar se ajungea mai greu.. se facea in corpul J.. pe la gara... For Sale..era aproape de N.. Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Britania ars alta crasma in care am petrecut prin ea in timpul facultatii e pe Republicii sub "Mec". pe vremurile alea puneau muzica buna, acum au trecut pe muzici de radio si tv. alta dugheana originala penrtru centru e "in tei" (gradina lu` ion) in spatele la capitol. cine stie cunoaste treaba..... de pe forum numai eu sunt din brasov si ma plimb prin crasme? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 (editat) poate numai tu recunosti Editat Mai 19, 2014 de YO9IGS Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Dar ȘURA DACILOR? :84Sa nu-mi spui ca toate "obiectivele turistice" vizitate de mine din anii studentiei s-au desfiintat! Imi plac circiumile,Sura dacilor are cele mai nesimtite preturi ,pentru ce ofera. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Imi plac circiumile,Sura dacilor are cele mai nesimtite preturi ,pentru ce ofera. De banii pe care-i cheltui intr-o noapte acolo poti sa cumperi un porc de vreo 80 kg si sa-l demontezi (din carne + preparate traiesti o vreme ca boierul)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum