Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator ISP

Vizitator s_marius

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

pai cam asaAla e facut de aia, asta e facut de mine, ala are socluri ZIF si asta are augat si placa nu e cu soldermask ci doar stanata :rolleyes: Aceleasi functiuni doar ca facut la preturi romanesti si neavand solder nu arata asa de profi :( Revin cu poza reala mai spre seara

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eugenn

2

• Tavi

1

• nicul

1

Top autori în acest subiect

am facut si eu programatorul asta de la sunrom (mai trebuie sa invat programare acum) si merge foarte bine.eu am comandat cablajul la indian si piesele la altii.Numai cu zif-ul mic si ma duce tot la vreo 20 de dolari, asa ca pretul cerut de 65 ron mi se pare foarte corect pt unul facut si testat.Plus ca mare mester cum sunt am pus 2N3904 in loc de BC547 fara sa tin cont ca au colectorul si emitorul inversate, asa ca am pierdut timp si cu punerea in functiune (plus ca diodele zenner trebuie un pic selectionate).Singura obiectie, masterul ar trebui sa stea pe un soclu ieftin pt viitoare reprogramari. Eu de abia l-am terminat si a aparut o noua versiune de soft pt master (poate mai buna).p.s. oare as putea avea schema modulului ICSP facut cu 89C2051 plus softul pt atmel ??

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am construit acest programator pentru AT89S52

http://www.ikalogic.com/isp.php

Am testat folosind softul de aici

http://www.amwaw.edu.pl/~adybkows/elka/ispprog.html , detecteaza corect tipul uC, afiseaza AT89S52, 8kB flash.

Problema e la programare: orice hex as scrie, da eroare la verificare. Cand citeste flashul, toata memoria e 0xFF, ca si cum nu ar fi fost programat.

AT89S52 e nou (cuart - 12MHz, asa am setat si in soft) si nu am experienta cu uC C51, am folosit doar AVR. Care ar putea fi problema?

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator cocotm

Ma intereseaza si pe mine o schema completa si functionala pentru AT89S52.Am incercat vreo 3 de pe forum, dar din pacate nici una nu functioneaza.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator cocotm

Nu stiu daca am fost suficient de bine inteles.Caut o schema pentru un programator ISP pentru AT89S52.Am incercat vreo 3 pana acum, dar din pacate nici una nu functioneaza. :jytuiyu S-ar putea sa fie din cauza Laptopului (setari la portul paralel din Bios). :nas: Din aceasta cauza vreau o schema gata facuta si testata care sa stiu ca functioneaza.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări