Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care ma lumineaza si pe mine plsss

Vizitator luckyxxx121

Postări Recomandate

Vizitator luckyxxx121

SALUT.dati-mi si mie niste sfaturi despre ce difuzoare de 200 de mm se merita ptr niste fullrangeuri.Pretul sa fie ca pana intr-un milion juma.Si eventual si parametrii acelor difuzoare,daca le aveti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aTaelectronics

5

• LUCI

2

• radue

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

nu cred ca are legatura membaranacu placutul ,conteaza cum suna.Probabil ca suna bine dar parca spunea cineva ca e folosit si in studiouri de inregistrari.Problema e ca difurile de studio au un raspuns foarte liniar in fregventa,ceea ce la ureche suna naspa.

Link spre comentariu

acel difuzor are membrana de kevlar si suspensia de cauciuc ! e o diferentza enorma fata de membrana de cauciuc !Acuma aratatzi-mi si mie un difuzor de 8 " fara suspensie de cauciuc care sa mearga in full range !

Link spre comentariu

Eu zic ca e tocmai bun de vtp...Chiar daca are Fs-u mic, acesta este compensat prin Qts-ul mic...deci Fs/Qts da peste 120, deci poate fi folosit in hornuri...Eu spun ca ar da un rezultat interesant.Un alt lucru bun ca are Fs-ul mic este ca vtp-ul il poti acorda pe la 40 Hz...deci destul de jos...

Link spre comentariu

poi ar fi bun ditr-un punct de vedere, dar daca acordez asa de jos parca se strica basul - calitativ vorbind, pe de alta parte v creste ff mult gabaritul incintei - o sa fie un stalp, nu incinta, si inca n-am gasit VTP pliat de doua ori

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări