Vizitator luckyxxx121 Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 SALUT.dati-mi si mie niste sfaturi despre ce difuzoare de 200 de mm se merita ptr niste fullrangeuri.Pretul sa fie ca pana intr-un milion juma.Si eventual si parametrii acelor difuzoare,daca le aveti. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 da mai multe detalii .......putere, impedanta, tipul de incinta in care le vei folosi, la ce te astepti de la ele .... etc etc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 PA800 de la PAudio, bestial difuzorul http://www.paacoustic.com/Product_Detai ... tID=PA-800 Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Ai acest model pe stoc????? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 da, este :partyman: Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 cum suna,de ce este asa de bestial :smt006 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 are membrana de cauciuc asa cum va place voua (unora) :smt003 Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 poi cu suspensia de cauciuc nu prea sunt incantat, ....nu-mi place cu cauciuc....... Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 nu cred ca are legatura membaranacu placutul ,conteaza cum suna.Probabil ca suna bine dar parca spunea cineva ca e folosit si in studiouri de inregistrari.Problema e ca difurile de studio au un raspuns foarte liniar in fregventa,ceea ce la ureche suna naspa. Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 si la ce pret se gaseste acest difulet?? Ca nu am gasit pe site Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 150 ron Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 acel difuzor are membrana de kevlar si suspensia de cauciuc ! e o diferentza enorma fata de membrana de cauciuc !Acuma aratatzi-mi si mie un difuzor de 8 " fara suspensie de cauciuc care sa mearga in full range ! Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Pacat ca are Fs asa de mic, altfel le-as fi probat in niste incinte vtp.... Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Eu zic ca e tocmai bun de vtp...Chiar daca are Fs-u mic, acesta este compensat prin Qts-ul mic...deci Fs/Qts da peste 120, deci poate fi folosit in hornuri...Eu spun ca ar da un rezultat interesant.Un alt lucru bun ca are Fs-ul mic este ca vtp-ul il poti acorda pe la 40 Hz...deci destul de jos... Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 poi ar fi bun ditr-un punct de vedere, dar daca acordez asa de jos parca se strica basul - calitativ vorbind, pe de alta parte v creste ff mult gabaritul incintei - o sa fie un stalp, nu incinta, si inca n-am gasit VTP pliat de doua ori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum