Vizitator zoico Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Buna ziua tuturor. Sunt nou pe acest site, si daca ma puteti ajuta intr-o problema: Am un microfon extern provenit din demontarea unei camere video Broadcast JVC DY-70E. Microfonul este model JVC MV-P612U, si are 6 fire cu 6 culori , si anume: rosu -semnal + , albastru - cred ca e alimentare curent, maron -nu stiu,negru-semnal - , galben-nu stiu, si ecranul, lita. Am taiat mufa circulara cu cei 6 pini, si vreau sa atasez o mufa XLR cu 3 pini, pentru a folosi microfonul la camera Sony PD150 care are conector XLR 2 buc-mama, camera la care nu am microfon de nici un fel In final, eu nu stiu cum pot lega aceste fire pentru a folosi microfonul sa se alimenteze de la phantom 48v. Cu deosebit respect ,va raman indatorat , si astept un posibil raspuns de la cei care stiu aceasta schema de conexiuni Link spre comentariu
Vizitator zoico Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Buna ziua din nou. Chiar nu stie nici un meserias cum se fac astfel de legaturi , lipituri, sau nu mai are timp nimeni de acest forum ? !!!!! Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Daca avea 6 fire era un microfon strereo, cel mai probabil cu conexiuni simetrice (nu neaparat). Identifica ce tip de microfon era: dinamic sau condensator (numai tipul condensator / electret are nevoie de phantom power). Link spre comentariu
franzm Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Gogu zice cam asa: http://music.manualsonline.com/support/jvc/microphone/jvc-mv-p612u-manual-and-how-to-rewire-to-xlr-conne-5074396#comments http://www.slashcam.de/info/Mikrofon-JVC-MV-P612U---Stecker-fehlt---XLR-anschliessen--271912.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum