Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legaturi microfon extern 6 fire la XLR

Vizitator zoico

Postări Recomandate

Vizitator zoico

Buna ziua tuturor. Sunt nou pe acest site, si daca ma puteti ajuta intr-o problema:

Am un microfon  extern provenit din demontarea unei camere video Broadcast JVC DY-70E. Microfonul este model JVC  MV-P612U, si are 6 fire cu 6 culori , si anume: rosu -semnal + , albastru - cred ca e alimentare curent, maron -nu stiu,negru-semnal - , galben-nu stiu, si ecranul, lita. Am taiat mufa circulara cu cei 6 pini, si vreau sa atasez o mufa XLR cu 3 pini, pentru a folosi microfonul la camera Sony PD150 care are conector XLR 2 buc-mama, camera la care nu am microfon de nici un fel In final, eu nu stiu cum pot lega aceste fire pentru a folosi microfonul sa se alimenteze de la phantom 48v. Cu deosebit respect ,va raman indatorat , si astept un posibil raspuns de la cei care stiu aceasta schema de conexiuni

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• franzm

1

Vizitator zoico

Buna ziua din nou. Chiar nu stie nici un meserias cum se fac astfel de legaturi , lipituri, sau nu mai are timp nimeni de acest forum ? !!!!!

Link spre comentariu

Daca avea 6 fire era un microfon strereo, cel mai probabil cu conexiuni simetrice (nu neaparat). Identifica ce tip de microfon era: dinamic sau condensator (numai tipul condensator / electret are nevoie de phantom power).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări