ventzel Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 (editat) Bun. Mai citesc LE: aveti dreptate amandoi. Acuma cred ca am priceput de unde vine. Editat Mai 18, 2014 de ventzel Link spre comentariu
electronunervos Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Pozele cu becul cred ca sunt a unuia facut de Electromagnetica. Are cineva in casa si sunt placute la ochi si consumul e mult mai mic si s-a observat pe factura. Tinand cont ca cele de Electromagnetica au si acel tub in care sunt dispuse, contactul mecanic nu se poate realiza, deci o buna protectie la electrocutare. Eu in schimb, am riscat si am comandat de pe ebay 12 becuri E27 de 9w cu 32$. Nu ma astept la aceleasi performante... Dar a fost singura varianta la un pret ok, care sa aiba dimensiuni normale si sa poata inlocui orice bec in orice corp de iluminat A mai facut cineva vreun corp de iluminat (aplica) folosind led de 30W? Link spre comentariu
aygun Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Cam asa arata un BecoLed cat de cat ok: http://www.webhtb.ro/aygun/becoled_toshiba/ Ceea ce ai tu acolo il poate face mai oricine de pe aici in plus nu scoate Tot ce pot LED-urile. Un PWM ar fi indicat chiar daca scade durata de viata la jumatate sau mai mult de jumatate. Depinde de modul in care e proiectat PWM-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum