Vizitator gr82pbm Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Salut colegi! Am in lucru o Skoda Octavia si trebuie sa ii rescriu calculatorul de airbag Am urmatoare referinta 1C0 909 601 Am incercat cu mai multe programe dar nu am gasit nici unul care sa faca modelul acesta.Astept raspunsurile voastre.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 (editat) Salut, incearca si tu pe un forum dedicat problemelor diagnozei auto, Aici nu cred ca ai vreo sansa sa te ajute cineva in problema ta - asta din cite cunosc eu forumul asta. Vezi ca electronica auto e pusa la " HOBBY ", alaturi de foto, modelism, pescuit si talcioc... Pentru unii o fi un hobby, pentru altii nu... Astia din urma nu stau pe aici si ei ar fi cei care te pot ajuta, cei pentru care electronica auto nu e un hobby, ci o activitate zilnica... Editat Mai 16, 2014 de alfabit Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 carprog ,direct pe obd. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum