Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mocheta pentru incinte

Electron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

5

• Bujor Stefan

2

• TITI

2

• Mircea Bartic

1

Hai sa fim seriosi, poti pune ultimul jaf de mocheta...Nu trebuie sa cauti o mocheta speciala, exista o mocheta subtire care e perfecta pentru asa ceva.Vezi si tu prin magazinele de profil.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Stefane ,

Mocheta de boxe este speciala si nu se gaseste pe toate drumurile .

Evident , poti pune orice mocheta , dar boxa va arata oribil .

Electron ,

Pot sa-ti dau mocheta din stocul meu in limita unui balot de 84mp .

Pretul este de 155.000 lei + TVA /mp .

Mocheta Made in USA cu indicativul M5005 ( Penn Fabrication )

http://www.penn-fabrication.com/Nav_Res ... 0&%20Vinyl

http://www.partsexpress.com/pe/showdetl ... er=260-762

Cea mai rezistenta si aspectuoasa mocheta in acest moment .

Yamaha , Electrovoice , JBL , K&M , EAW sunt doar citeva dintre firmele ce folosesc acest tip de mocheta .

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Nu am nimic in acest moment pentru sunet de apartament .As avea Selenium 8PW3 dar ai nevoie si de subbass . Cred ca nu iti sunt potrivite daca vrei sa le folosesti singure . Cred ca singura optiune ce merita investitia ar fi Visatoanele lui Doru si ale lui Vasile .

Link spre comentariu

La Visaton ma gandeam si eu, dar am vrut sa vad daca mai exista si alte variante. Am auzit de un tweeter de la P.Audio pe nume PCT 300 (parca) pe care l-a cumparat dl. Aurelian Mateescu si despre care a spus ca e foarte bun. Il ai? Cat costa? Ma gandesc ca s-ar potrivi cu un Visaton.

Link spre comentariu

Atunci lamuriti-ma si pe mine.Produce acea mocheta o schimbare a sunetului (in bine) fata de cea spusa de mine?Pana la urma ea nu face decat sa protejeze boxa de zgarieturi si lovituri.Am vazut pana acum destule boxe si prin magazinul Muzica acoperite cu mocheta ultimul jaf care se gaseste cam la 80 90 mii lei metrul patrat.

Link spre comentariu

Ai dreptate, nu face decat sa protejeze boxa de zgarieturi. In plus ii da si un aspect frumos, cald chiar.DNA, doar atat costa tweeterul asta? Eu ma asteptam sa treaca de 50 EUR, la felul cum era comparat si laudat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

incearca sa faci totul dintr-o bucataiei o bucata de lungime=2Xinaltimea+2Xlatimea capacului de sus si de latime=2Xlatimea boxei+2Xgrosimea boxeidar asa faci risipa de mocheta din pacate....daca nu vrei sa faci totul intr-o bucata incearca sa pui imbinarile dintre mocheta in spatele unor grilaje, sau ce alte chestii mai ai pe boxa ca sa le ascunzi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări