Radiotelegrafist Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 buna seara colegi,am si eu nevoie de schema acestui radioreceptor avand traful ars ma intereseaza ce tensiuni debita,pentru cine ma poate ajuta multumesc anticipat. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 daca cineva a mai avut de a face cu un astfel de aparat produs de electronica il rog sa-mi spuna si mie ce tensiuni debita traful de retea?mentionez ca lam primit cadou cu traful ars.va multumesc anticipat Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 mentionez ca finalii audio sunt:AD152 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Salut! Am schema originala dar se vede, fiind caractere mici, prost! Din ce am putut identifica valorile tensiunilor la bornele din secundarul transformatorului de retea ar fi: - pe L503 - 18V - pe L504 - 6,3V - pe L505 - 25V - pe L506 - 20V. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 va multumesc mult,si multa sanatate dle.Toni Marginean. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum