jonny_ryc Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 va salut! are cineva o schema a sursei a acestui tv lcd sunny model sn0185li-t1 ? multumesc! am cautat dar nu am gasit pe net! Link spre comentariu
schematiq Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Ce scrie pe sursa ? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 pe sursa scrie exact asa:AYL150211 Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Nu gasesti schema la asta,ce probleme are ? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 (editat) tv nu mai primeste curent in sensul ca ledul frontal nu se mai aprinde, in momentul cand este bagat in priza licare scurt odata ecranul ,la fel face si cand este tras din priza, am masurat sursa respectiva pe iesirile acestei surse se afla doua iesiri de 12v, si doua de 5v care masurate de mine sunt perfecte, mai are doi pini si nu stiu exact daca pe cei doi pini trebuie sa am tensiune, unul este de start si nu mai retin acum cum scria pe celalalt parca adj! pe placa mai este si invertorul montat tot pe sursa ! vroiam sa ma uit pe schema sa vad acele doua pinuri de start si cel de adj! Editat Mai 15, 2014 de jonny_ryc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum