Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aracet sau Silicon ?

Vizitator Marus_Rockeru

Postări Recomandate

in general cand am construit boxe am folosit aracet, holsuruburi si silicon.....aracetul pt a imbina placile intre ele si a le prinde cu holsuruburi, iar silicon am dat dupa uscare in colturile incintei din interior pt o izolare mai buna :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Marus_Rockeru

HOLSURUBURI + ARACET STICKY------------------------------Asa am facut si poti sa torni si apa in incinta ca nu curge... :crazy:Si am bagat holsuruburile in marginea PAL-ului (deci fara nici o ranforsare) si a iesit perfect, rigida si rezistenta ....n-ai treaba :supz:

Link spre comentariu

Un sfat!(pentru Marus_Rockeru).Incearca sa schimbi piulitele (cele pt prinderea difurilor) .Se gasesc in magazine (fenonerie).De ce? o sa intrebi! In cazul in care vrei sa desfaci un difuzor,nu vei fi nevoit sa ti de piulita.(si sa desfaci incinta)

Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru

q_acdc, eu nu fac boxe la care sa mai ai nevoie pe urma sa le desfaci :crazy: Pt. ce sa mai desfac boxa odata facuta ? fac totul cum trebie si gata, pa ! :supz: Nu voi prinde niciodata dif-u in holsuruburi ! :smt044 ... imi vine sa vars numai cind ma gindesc... aaa si plus ca mai e pusa si o pasta de aracet cu rumegus intre dif si pal ... asa ca sa etanseze mai bine ...sa nu sufle vintu pe unde nu trebuie :naughty:

Link spre comentariu

o poza ceva ... sau e data la ... secret :)

daca te refereai la kit...Se numeste Trinat. Am inteles ca este o firma foarte buna pe chimicale in general, face si vopseluri foarte bune. Din nefericire, se gaseste in zona de vest a tarii, caci Trinat e firma ungureasca si probabil se aduce mai usor pe acolo. In lipsa, se poate folosi Dyo, am inteles ca si de astea ar fi ceva.
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări