Extasy2525 Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 in general cand am construit boxe am folosit aracet, holsuruburi si silicon.....aracetul pt a imbina placile intre ele si a le prinde cu holsuruburi, iar silicon am dat dupa uscare in colturile incintei din interior pt o izolare mai buna Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 One,cum ai finisat subul pe care l-ai pus in poze?? Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Nu pare furnir. Autocolant? Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 HOLSURUBURI + ARACET STICKY------------------------------Asa am facut si poti sa torni si apa in incinta ca nu curge... :crazy:Si am bagat holsuruburile in marginea PAL-ului (deci fara nici o ranforsare) si a iesit perfect, rigida si rezistenta ....n-ai treaba :supz: Link spre comentariu
one Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Scuze pentru intarziere.Am slefuit bine suprafata palului, am chituit (nu mai stiu exact cum se numeste chitul), apoi am lipit autocolant. Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 o poza ceva ... sau e data la ... secret Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Un sfat!(pentru Marus_Rockeru).Incearca sa schimbi piulitele (cele pt prinderea difurilor) .Se gasesc in magazine (fenonerie).De ce? o sa intrebi! In cazul in care vrei sa desfaci un difuzor,nu vei fi nevoit sa ti de piulita.(si sa desfaci incinta) Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 q_acdc, eu nu fac boxe la care sa mai ai nevoie pe urma sa le desfaci :crazy: Pt. ce sa mai desfac boxa odata facuta ? fac totul cum trebie si gata, pa ! :supz: Nu voi prinde niciodata dif-u in holsuruburi ! :smt044 ... imi vine sa vars numai cind ma gindesc... aaa si plus ca mai e pusa si o pasta de aracet cu rumegus intre dif si pal ... asa ca sa etanseze mai bine ...sa nu sufle vintu pe unde nu trebuie :naughty: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Cred ca se referea la piulite de lemn ( adica cele care se rpind in lemn )...Sunt bune si holtzsuruburile Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Corect !Snake!.A fost un sfat nu o critica!(pt Marus_Rockeru) Link spre comentariu
one Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 o poza ceva ... sau e data la ... secret daca te refereai la kit...Se numeste Trinat. Am inteles ca este o firma foarte buna pe chimicale in general, face si vopseluri foarte bune. Din nefericire, se gaseste in zona de vest a tarii, caci Trinat e firma ungureasca si probabil se aduce mai usor pe acolo. In lipsa, se poate folosi Dyo, am inteles ca si de astea ar fi ceva. Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 s-a notat ms mult. Cred ca treptat o sa renunt la plictisitoarea mocheta si trec la vopsele, dar vreau sa ma documentez mai bine inainte ... Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Cu ce e mai bine sa lipesc vatelina de pal : aracet sau prenadez ? Link spre comentariu
Vizitator clncatalin Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Eu vreau sa fac niste stupi (poate e off-topic) si as vrea un sfat: ce sortiment de aracet pentru lemn este mai bun? De care imi recomandati? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Cu ce e mai bine sa lipesc vatelina de pal : aracet sau prenadez ?Cu nimic, sta ea bine si fara lipici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum