Vizitator Marus_Rockeru Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 cum ai prins vatelina aia de pal ? :rolleyes: Link spre comentariu
moro Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 cum zicea si snake , pe langa stratu de aracet aplicat intre placi , si holsuruburile se mai imbiba cu aracet ( asta dupa ce sa facut cu un burgiu cu diametru mai mic fatza de cel al surubului) io am facut la 5 incinte asa din care una am scapato din greseala jos dintrun papuc si n'are nici pe dracu , cei drept aracetu poate crapa dupa un timp ,io unu dupa ce am asamblat placile mai folosesc chit dinacela pt lemn cu care dau pe margini cu un spaclu pt o etanshietate mai sigura :downtown:a si vatelina , aia nu e greu poti da putin cu aracet pe placa de palsi apesi vatilina pe aceea zona , nu tre neaparat sa dai pe toata suprafatza placii de lemn :smt117 Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 cum ai prins vatelina aia de pal ? :rolleyes:Vatelina are 2 straturi:Cea neagra subtire este din resturi presate, se gaseste tot pe la magazine, la metru. Peste ela am pus vatelina aceea groasa, alba.Am dat cu prenadez pe PAL si am prins vatelina.Am incercat prinderea cu capse din acelea de tapiterie, care au intrat bine in acele ranforsari din lemn de brad, dar in PAL n-au vrut sa intre, asa ca am batut cuisoare :yawinkle: Nu cred ca e cea mai buna idee, dar ajunsesem la disperare. De aceea arata asa rau. Dar nu e nici o problema, in interior nu se vede. Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 atat timp cat le-ai batut cat de cat bine, e ok ... daca nu cand desfaci incinta o sa gasesti cuisoarele lipite de magnet ) Link spre comentariu
Vizitator amicul43v3r Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 in principiu am facut si mai fac incintele atat ca holsuruburi dar si cu ericsoane !!!!!! :yawinkle: :supz: :rock: _______________________________________ In viatza doua lucruri nu se imprumuta: Masina si Femeia ! Link spre comentariu
cipa_maria Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 Pana acum incintele cu aracet si holzsuruburi m-au multumit... cu toate ca aproape in fiecare zi sunt carate,montate,trantite... ca asa e la petreceri... mai ploua putin peste ele... de vreo 5 ani si ceva vad ca inca nu am probleme... sper sa mai tina! :rock: Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 mai.....aracetul nu prea e bun acolo.....devine casant si incet incet apar goluri, recomand altceva, accesibil acum oricui.....siliconul folosit pt etansarea termopanelor.....ramane flexibil si nu e casant. Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 folosit pt etansarea termopanelorse foloseste spuma poliuretanica ... sper ca nu la asta te refereai ... :smt012 Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 nope, o chestie scarboasa neagra......arata ca un cauciuc lichid.... :snakeman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 Eu imbin incintele cu Bison Kit din ala pentru imbinarea suprafetelor de lemn si alte cele....e foarte bun , incintele care l-e fac eu sunt imbinate cu asa ceva si cu cateva suruburi , dupa 24 de ore eu scot suruburile din boxe , las totul in "mana bison-ului"si va zic sincer ca pana acum nu am auzit sa se fii desfacut vreuna din imbinari...folositi cu incredere si aracet ca nu crapa daca imbinarea este facuta fortzat. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 cum o fi mai bine sa bag holsuruburile in marginea pal-ului sau sa mai pun si niste bete d-alea subtiri pe laturi si sa bag in ele ? :chior: Link spre comentariu
cipa_maria Postat Noiembrie 23, 2006 Partajează Postat Noiembrie 23, 2006 depinde cat e palul de gros... totusi pt bassi puernici ar trebui nijte ranforsari! Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 Da asa e , am uitat sa spun si grosimea pal-ului, are 16 mm si tot diametrul holsurubului cu tot cu filet are 4 mmm, si lungime 4,5 cm... :chior:Iare boxa o sa fie de 30 litri, cu dif-uri : PA800 + PCT-300, si pusa pe o statie de 2 x 80W Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 nu ai nevoie de ranforsari stai linistit ;) Link spre comentariu
Blak Postat Noiembrie 25, 2006 Partajează Postat Noiembrie 25, 2006 Siliconul ramane baza la mine.... Folosesc silicon transparent pentru reparatii si montage kit de la bison pentru imbinari si nu mau dezamagit inca.... iar ca ramforsari.... se vad in poze ....Incinta a reusit sa reziste cu brio la 4kW .... fiind din MDF de 18mm si nici o ramforsare in afara de acele suruburi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum