claudiu1990 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Am un sistem Logitech Z4 si nu am la el telecomanda ce contine butonul power on/off si doua potentiometre unul pentru bass si celalalt pentru volum si ma gandeam sa cumpar doua potentiometre si un switch pe care sa le montez direct pe subwoofer si sa le lipesc de placa de circuit a acelui port din atasament. Problema este ca nu am gasit o schema de principiu pentru acel circuit exista vreo cale de rezolvare in lipsa acesteia? Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Eu am reparat mai multe sisteme logitech dar inca nunam gasit scheme nicaieri .Mare secretosi sunt. Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 Eu am reparat mai multe sisteme logitech dar inca nunam gasit scheme nicaieri .Mare secretosi sunt. Eu am trimis un mail la ei si i-am intrebat de schema de principiu dar mi-au cerut nu stiu ce cod de indentificare sa vada daca sunt service autorizat Logitech ) Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Macar exista vreo solutie prin care sa imi dau seama pe care din pini sa leg butonul de on/off si potentiometru fara sa folosesc schema?Multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum