cozmalau Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Am o statie sony TA-AX4 si vreau sa ii fac doua boxe medii inalte cu filtru , am gasit la un magazin de electronice difuzoarele cele mai mari erau SAL de 210w 8 ohmi si 25cm parca la 130 lei bcuata, tweetere la 26 lei pe 8 ohmi bucata si filtre pe 3 cai la 33 lei o bucata , am socotit si dupa ce cumpar si OSB sa le fac incinte si maner ies undeva la 420-450 lei cu totul, se merita? Link spre comentariu
CBI Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Nu la 4-500 lei ia ceva incinte sh si cu putina atentie te poti alege cu ceva ce se pot numi incinte acustice din adunaturile insirate nu poti obtine decat o cutie cu piese cu care sa stresezi vecinii cu sunete si bubuieli chiar si daca ai avea cunostintele tehnice necesare abordarii unui asemenea proiect,din cacat nu poti face bici e pacat de timp si putinii bani ,daca chiar vrei sa asculti MUZICA daca vrei sa experimentezi de dragul de a face ceva,cauta piese de calitate,recuperate sau scoase de pe ceva de calitate daca nu iti permiti noi,sau reprodu un proiect testat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum