Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Depanare Radio tv

Postări Recomandate

Vizitator gigi91m1

Buna ziua Ma numesc Voinescu Gigi Madalin si am terminat liceul la colegiul ethnic N.Titulescu Medgidia la profilul electrician exploatare joasa tensiune si electronist depanare radio tv dar stiti cum e la liceu nu prea intelegi nimic din materiile din ziua de azi. Si asi dori si eu daca se poate un support de curs pentru electronist depanare radio tv deoarece m-am angajat si eu la un service GSM si sunt unele elemente de care eu nu am auzit in liceu si as vrea sa stiu mai multe. Am incercat sa ma inscriu la niste cursuri dar nu am avut sanse deoarece s-au ocupat foarte repede locurile si acum imi pare rau. De unde asi putea sa ma documentez mai bine sau sa fac rost de un support de curs pentru depanator radio tv. Chiar imi doresc foarte mult sa inteleg mult mai bine sistemele de functionare si masurare a componentelor electronice. Am intampinat multe de cand sunt angajat aici dar cunostintele mele de pana acum nu ma ajuta foarte mult. Asi fi foarte recunoscator daca m-ar pute ajuta cineva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schematiq

2

• dan cod

2

• dan-a2

1

• electron49

1

Top autori în acest subiect

Personal ma bucur ca mai sunt tineri care vor sa stie meserie.

Dealungul timpului editura teora a mai scos anumite carti legate de depanare.Poate le poti gasi pe net pentru descarcat.

Link spre comentariu

Nu merge linkul ala.Eu am postat un link cu o gramada de carti bune de electronica cam de 1 luna dar a stat cateva zile doar sa nu avem probleme.Poate cineva il mai stie eu nu il gasesc.

Link spre comentariu

Nu merge linkul ala.Eu am postat un link cu o gramada de carti bune de electronica cam de 1 luna dar a stat cateva zile doar sa nu avem probleme.Poate cineva il mai stie eu nu il gasesc.

Merge dar probabil conditia este sa ai cont .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări