Vizitator alinbaci Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Salut. Am de facut un generator de curent continu in matlab adica o schema de alternator de 12 V. Poate sa-mi de-a cineva ceva sugestii?Va multumesc :shock: Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Salut,As incerca eu sa te ajut, dar intrebarea e pusa destul de deficient si mai contine si o contradictie. Totusi...1)Matlabul habar n-are daca lucrezi cu sursa de tensiune sau de curent. Matlabul este o unealta matematica. Interpretarea fizica a marimilor pe care le rasnesti este treaba ta. O marime constanta ar servi foarte bine scopul unui generator de curent continuu sau de tensiune continua.2)ALTERNATorul da curent alternativ. Prin redresare se obtine un curent continuu pulsatoriu. Asa ca exprimarea "un generator de curent continu in matlab adica o schema de alternator" ma cam nedumereste.3)Poti da mai multe detalii despre ceea ce vrei sa faci?Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum