Vizitator tnsmariu Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Buna ziua , Am un tv philips 37pfl5603d/10 de vreo 5-6 ani iar de cateva zile a inceput sa imi faca figuri la imagine . Imaginea din atasamentul 1 este o imagine buna , asa cum ar trebui sa fie , iar la cea din atasamentul 2 este cum imi apare de cateva zile . Initial am crezut ca problema este de la cabluri : scart , coaxial , hdmi ...dar nu este de la ele , imaginea nu este clara , conturul personajelor isi schimba nuanta in rosu . As dori sa stiu daca a mai patit cineva sau stie cineva care este problema si daca merita reparat ( cam cat ar costa ) . p.s locatie in Arad . Va multumesc . Link spre comentariu
Vizitator tnsmariu Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 ok , si merita reparat/schimbat circuitul respectiv ? , cam cat ar costa aproximativ ... sau mai bine cumpar un tv nou ? mersi de raspuns :-) . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Normal ca merita daca se poate face. Link spre comentariu
Vizitator tnsmariu Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 ok . am sa il duc la un service . multumesc pentru raspunsuri . Link spre comentariu
Vizitator ciobanul Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Salut Am aceias problema cu acelas model de tv Tnsmariu cum ai rezolvat ? Merita reparatia ? Toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator tnsmariu Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Salut , L-am dus la un service , toata afacerea a costat 200 ron , trebuia schimbat ceva integrat si a stat in service cam o saptamana si cateva zile . Acum daca merita reparatia o sa vad in timp . Numai bine . Link spre comentariu
Vizitator ciobanul Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Service Philips ? Am fost la service si mi au spus ca un modul video face probleme si acel modul nu se mai fabrica trebuie cautat un similar si este greu de schimbat ca este lipit in spatele panelului si nu garanteaza De aceia te intreb la ce service ai fost Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 spune din ce localitate esti si se gaseste cineva pe forum sa ti-l repare. Link spre comentariu
Vizitator tnsmariu Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 nu l-am reparat la service philips , din cate am inteles dar nu sunt 100% , se potriveste integratul de la ceva model de samsung .... cica placa de baza sau panelul ii samsung . Link spre comentariu
dyrty Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 cum se numeste piesa imi poti spune? ms Link spre comentariu
stefank Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 posibil sa fie un AS15-F Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum