Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tv lcd philips 37pfl5603d/10

Vizitator tnsmariu

Postări Recomandate

Vizitator tnsmariu

Buna ziua ,

Am un tv philips 37pfl5603d/10 de vreo 5-6 ani iar de cateva zile a inceput sa imi faca figuri la imagine . Imaginea din atasamentul 1 este o imagine buna , asa cum ar trebui sa fie , iar la cea din atasamentul 2 este cum imi apare de cateva zile . Initial am crezut ca problema este de la cabluri : scart , coaxial , hdmi ...dar nu este de la ele , imaginea nu este clara , conturul personajelor isi schimba nuanta in rosu . As dori sa stiu daca a mai patit cineva sau stie cineva care este problema si daca merita reparat ( cam cat ar costa ) . p.s locatie in Arad . Va multumesc .

post-232820-0-20827600-1399992980_thumb.jpg

post-232820-0-02220100-1399993012_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• stefank

1

• dyrty

1

• iod2

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator tnsmariu

ok , si merita reparat/schimbat circuitul respectiv ? , cam cat ar costa aproximativ ... sau mai bine cumpar un tv nou ? mersi de raspuns :-) .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator tnsmariu

Salut ,

L-am dus la un service , toata afacerea a costat 200 ron , trebuia schimbat ceva integrat si a stat in service cam o saptamana si cateva zile . Acum daca merita reparatia o sa vad in timp .

Numai bine .

Link spre comentariu
Vizitator ciobanul

Service Philips ?

Am fost la service si mi au spus ca un modul video face probleme si acel modul nu se mai fabrica trebuie cautat un similar si este greu de schimbat ca este lipit in spatele panelului si nu garanteaza

De aceia te intreb la ce service ai fost

Link spre comentariu
Vizitator tnsmariu

nu l-am reparat la service philips , din cate am inteles dar nu sunt 100% , se potriveste integratul de la ceva model de samsung .... cica placa de baza sau panelul ii samsung .

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări