Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce reprezinta piesa ?


briobit

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • briobit

    6

  • miron1947

    4

  • nico_2010

    1

  • leo 17

    1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

chestia aia din partea opusa firelor nu este plasa este ca o tocatura de ...fludor (ca textura) si care e fost presata cumva in forma aia adica e tare tun la mana nu e defromabila ..... nu prea vad cum trece sunetu prin chestia aia ... plus ca are 200 de grame minunea 

(revin imediat cu alte poze)

 

 

Posted Image

 

 

 

 

Posted Image

Editat de briobit
Link spre comentariu

Senzorii de proximitate au corpul metalic si filetat. In partea frontala este o bobina pe un miez din ferita acoperit cu rasina epoxidica, In cazul de fata partea frontala este mult prea proeminenta si in plus lipseste filetul cu ajutorul caruia se fixeaza pe suport.Totodata filetul este necesar pentru a reglarea senzorului.

Link spre comentariu

Nu toti sunt cu carcasa metalica si filet, eu am lucrat cu unii romanesti incapsulati in plastic, iar pentru fixare mai exista si varianta post-176697-0-59654800-1400005845_thumb.jpg aceasta.

Deci modul de fixare si materialul carcasei nu este un criteriu, dar n-am scris ca sigur este un senzor de proximitate, ci doar ca ar fi o posibilitate.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Daca nu stim ce este, orice este posibil, pentru a detecta gazul contactul cu atmosfera ar trebui sa fie,  liber,zona aceea cilindrica gri(sau metalica) asigura acest contact?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

foarte stranie lucrarea si am vazut destule la viata mea. chestie din aia poroasa am intilnit la un filtru de motorina, pentru arzator portabil . cum  sunt alea de incalzit hale. dar era un fel de particule de alama sau bronz presate. Precis e de pe marte. o fi radioactiva ca tot e la moda azi. sa mai si ridem pina descoperim adevarul . arata ceva instrumentul la firele alea ?

Link spre comentariu

Am demolat minunea respectiva, sub carcasa aia poroasa care era sub forma unui tub de 1,5 mm grosime avea 4 pini cu ceva foarte mic prins intre pini, si undevaprin interior se vede si o rezistenta .... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări