Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare ciocan/pistol de lipit

Vizitator red_dog4ever

Postări Recomandate

Vizitator red_dog4ever

Sper ca am pus bine topicul. Nu am gasit o sectiune pentru recomandari.

A venit timpul sa-mi iau ciocan/pistol de lipit si nu stiu exact ce sa-mi iau. Bugetul este destul de mic, in jur de 50 lei.
Sunt student la electronica, nu lucrez inca intr-un domeniu, deci am nevoie doar de o simpla scula. Poate in viitor imi voi lua ceva mai profesional. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian1961

1

• Ticu

1

• pop_ady44

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la 50 lei nu prea a-i ce sa iti iei fiabil

numai daca gasesti de okazie pe undeva pistoale de radio progres

eu as avea dar la 70 lei cu tot inclus

Link spre comentariu
Vizitator red_dog4ever

Tot timpul am fost de parere ca ce este online, este mai bun. As putea sa cumpar foarte bine un pistol la 20 de lei, made in china, dar prefer sa iau online la 50 lei.

Decat sa fiu aburit de vanzator, mai ales ca nu am cunostiinte in domeniu, prefer sa-mi iau online.

Pistolul nu il folosesc pentru scheme "sf", deci nu-mi trebuie ceva performant. Nu am bani sa-mi iau unul performant, fiindca stau la camin si nu am buget mare.

Link spre comentariu

pistol romanesc ..de timisoara ..parca erau ...sunt foarte bune ,eu personal am unul de cand m am apucat de electronica si functioneaza ok ...vezi si tu ..pe forrum poate are cineva unul la vanzare 

Link spre comentariu

Ia-ti un pistol romanesc radioprogres daca mai gasesti desi e putin mai scump cu citeva beri. este super si are si putere destula poiti lipii si diverse smd-uri pasive cu el si lucruri mai mari . eu am unul de cind era lupul catel si functioneaza ireprosabil . poate mai gasesti si carcase noi de rezerva. nu te sfatuiesc sa iei cine stie ce chinezarie la 5 bani ca atit o sa faca . vezi ca sunt pistoale care nu merg cu ansa de cupru ci un material rezistiv . nu ai ansa originala il dai la gunoi. La asta romanesc iti faci singur anse. La letcon cu rezistenta o sa a surpriza sa se arda repede nu gasesti rezistente si il dai la gunoi. Tu faci ce doresti dar esta e sfatul meu.

Link spre comentariu

Cam acelasi sfat si de la mine.Pistol de lipit radioprogres,chiar si la mana a doua,aflat in stare rezonabila.Orice letcon ieftin se va arde repede.

Editat de tavi 84
Link spre comentariu

Ar trebui sa gasesti pistol de lipit Radiopres din acela vechi cu carcasa neagra de ebonita prin targul de vechituri cu 50 lei. Unul nou costa in jur de 80 de lei:

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/pistol-lipit-romanesc-100w-p-3902

Aceste pistoale te tin 20 - 30 de ani., poate si mai mult, nu te uita ca au carcasa sparta si lipita cu scoci, se gasesc carcase de schimb in comert la 10 lei, in nici un caz nu-ti cumpara chinezarie, ca mai mult de o saptamana doua nu te tin si chiar si atunci se incalzesc mai tare transformatoarele din ele decat ansa propriu zisa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări