Vizitator electradoru Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Am o mare rugaminte ,daca puteti sa ma lamuriti cu o problema ,am o masina de spalat automata arctic si are urmatoarea problema ,se umple cuva cu apa ,am desfacuto si am gasit electrovalva defecta nu mai inchide este blocata am incercat sa o curat dar tot nu vrea sa functioneze ,problema este ca nu am gasit electrovalva originala si am cumparat o electrovalva universala care urmeaza sa o montez doar ca trebuie facut o mica modificare la bobine nu se potriveste la papuci originala are papucii orizontal iar universala vertical cum sunt puse bobinele ,intrebarea este daca fac aceasta modificare ar fi vreo problema .... Link spre comentariu
ipotexas Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 (editat) Nu prea e clara intrebarea Editat Mai 12, 2014 de ipotexas Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Daca are papucii verticali cea noua, nu merge, ca-si sucesc electronii gâtleju`, când fac curba spre bobina electrovalvei, si nu mai au putere sa închida electrovalva! Lasand gluma la o parte, bobina electrovalvei e tot la 230V, ca si cea veche? atunci taiati Doamne iarta-ma papucii aia, daca nu se potrivesc si lipiti cu fludor, cu varnis termocontractibil pe deasupra sau banda izolatoare buna, si gata! Link spre comentariu
adam stefan Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 nu este nici o pb poti modifica linistit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum