wally_gatter Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Am si eu o problema cu un memory stick DTSE9 , Kingston Data Traveller. Problema ,e ca mi-l vede windows dar nu ma lasa sa-l formatez , iar windows nu-l mai vede ca KIngston Data Traveller , ci ca Local Disk H: .. Nu pot sa-l formatez defel.. am incercat si din Linux cu GParted dar imi spune ca nu are eticheta (label) .. Problema a aparut cand am scos stickul fara sa il ejectez .. Ce utilitare imi recomandati? Poza cu vinovatul: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Va salut ! Eu asi zice ca sa incercati sa dati la propietati la stick.....si sa incercati sa scrieti dvs Kingston Data Traveller,iar pe urma sa dati ok....si pe urma sa incercati sa-l formatati...dar sa-l formatati in my computer sau in explorer,nu in total comander.... Mult succes !!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 nu merge .. am incercat.. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 cam la fel am eu un sick de 32 giga sony si tot cam aceleas simptome le face i-l vede windows da nu formateaza tot asa a aparut defectul si la mine si eu am cautat pe zeci de saituri rezolvarea si cred ca am gasit-o CUMPAR ALTUL Link spre comentariu
razvan-l Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Incercati cu HPusbdisk ,daca vede marmea reala are sanse de reusita Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 12, 2014 Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 Incercati cu HPusbdisk ,daca vede marmea reala are sanse de reusita Am incercat , mi-l vede dar nu formateaza .. il vede de capacitatea lui initiala dar nu poate formata.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum