Toni Marginean Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Restaurant Aroma Situat într-un loc deosebit, departe de zgomotul asurzitor şi ritmul alert al oraşului, Restaurantul Aroma este amplasat în Cluj-Napoca, la ieşirea spre Comuna Feleac, in livada Palocsay,pe Calea Turzii nr. 295. De acolo se poate admira panorama deosebitã a oraşului cat si împrejurimile acestuia. Accesul prin livada Palocsay vã introduce încã de la început într-o stare de linişte şi relaxare, toate acestea fiind completate de un adevãrat rãsfãţ culinar precum şi vinuri atent alese de personal specializat (atat ca pret cat si ca savoare ).Orarul de funcţionare pentru organizarea evenimentelor poate fi flexibil in funcţie de solicitãrile clienţilor. Pensiunea Mysterious Spa Situată în centrul comunei Săvădisla, oferă camere și suite cu acces gratuit la Wi-Fi, parcare privată gratuită, precum și acces la un cost suplimentar la piscina interioară. Unitățile de cazare au mobilier practic, fiind echipate cu TV LCD cu canale prin cablu și baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Vă puteți bucura de mese la restaurantul pensiunii sau puteți savura băuturi în barul din hol. Printre facilitățile oferite la Pensiunea Mysterious Spa se numără terasă în aer liber, facilități gratuite de grătar și tenis de masă. De preferat sa mergi la crasma de vizavi sa mananci si sa bei iar dupa aceea, daca mai poti, sa te retragi la o baie si somn in pensiune. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 VILA TUȘA din complexul Tulip Inn Sunny Hill Categorisit ca unul dintre cele mai rafinate hoteluri/restaurante din Cluj-Napoca, Tulip Inn Sunny Hill este rezultatul combinatiei dintre tehnologia moderna, personalul calificat si zona peisagistica din padurea Faget Cluj. Situat la aproximativ 2 km de drumul european E60 Cluj - Turda, hotelul Tulip Inn Sunny Hill isi astepta oaspetii cu servicii de cazare si business de inalta clasa. Hotelul dispune de 50 de camere de cazare, un centru modern de afaceri si conferinte, restaurant si terasa in mijlocul naturii si peisajele deosebite ale Padurii Faget. Restaurantul Vila Tusa, localizat in apropierea hotelului Tulip Inn Sunny Hill este popasul ideal pentru turisti, familii si grupuri care iubesc natura si apreciaza o masa deosebit de delicoasa pregatita de personal specializat, in mijlocul naturii. Am fost de ieri pana azi de dimineata la o nunta acolo si am fost placut impresionat (mai ales ca a fost o ploaie de vara atunci cand atmosfera era incinsa tare!). Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 Restaurant VIA Cluj Monument de arhitectură din secolul al XVIII-lea, casa este situată în zona istorică a oraşului Cluj-Napoca, redevenită pietonală, în apropierea zidului cetăţii. Vechea casă de locuit a fost restaurată cu dăruire, redobândind astfel farmecul de odinioară. Renovarea repune în valoare caracteristicile arhitecturii baroce ale locului. A fost distinsă de către Fundaţia “Transsylvania Nostra”, în 2008, cu diploma de merit pentru restaurare. Se mănâncă foarte bine aici intr-o atmosferă deosebită (că dacă zic că se şi bea bine veţi zice că toată ziua stau prin crâşme). Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 30, 2014 Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Un alt restaurant de referinta pentru Cluj-Napoca este Baracca. Numai cine a fost pe acolo stie de ce bunatati te poti bucura! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 30, 2014 Administratori Partajează Postat Mai 30, 2014 Pensiunea Paris din Cluj, strada Paris Am stat acolo anul acesta 3 zile, conditii decente. Se poate fuma in camera. http://www.pensiuneaparis.ro/ Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 30, 2014 Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Pensiunea Paris din Cluj, strada Paris Am stat acolo anul acesta 3 zile, conditii decente. Se poate fuma in camera. http://www.pensiuneaparis.ro/ Daca as fi stiut ca sunteti prin Cluj va invitam la un jinars! Oricum invitatia ramane valabila! Daca vrea cineva sa manance peste masura in Cluj ii recomand Hanul Dacilor! Link spre comentariu
em2006 Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 http://www.universt.ro/ Eu aici am fost foarte multumit si-l recomand cu caldura. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 9, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2014 Am fost sambata dupa masa la nunta la hotel-restaurant Stil Cluj-Napoca - sala Madrigal. Cu banii dati la nunta poti petrece totusi un sejur indelungat nu doar 10 ore! Super, recomand! http://www.hotelstil.com/ Link spre comentariu
spik Postat Mai 15, 2022 Partajează Postat Mai 15, 2022 O pensiune in zona Arieseni, Garda de Sus cunoasteti? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 16, 2022 Autor Partajează Postat Mai 16, 2022 Acum 7 ore, spik a spus: O pensiune in zona Arieseni, Garda de Sus cunoasteti? Sunt foarte multe în zonă. Ați încercat pe net? Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2022 Partajează Postat Mai 29, 2022 Am rezolvat, numai ca voiam ceva recomandari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum