Vizitator Tomy Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 Pana acum foloseam folie press & peel cu rezultate f. bune. Din pacate in Cluj, nu se mai gaseste folie de acest fel. Ma poate sfatui cineva cu o metoda ieftina si buna...MersiCu stima,TOMY Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 Daca te uitai putin mai sus, observai sticky-ul ASTA care a ajuns la 17 pagini, acolo sigur vei gasi solutii alternative la folia PNP precum si alte folii cu care poate fi inlocuita. (din cate am inteles, merge si hartia fotografica) Link spre comentariu
Vizitator claudio Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Pana acum foloseam folie press & peel cu rezultate f. bune. Din pacate in Cluj, nu se mai gaseste folie de acest fel. Ma poate sfatui cineva cu o metoda ieftina si buna...MersiCu stima,TOMYse gasea intr-o vreme la Saimon pe baritiu langa faculta la Poli Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 ... (din cate am inteles, merge si hartia fotografica)Merge foarte bine. Eu asa le fac (in rarele momente in care nu mi-e lene, ca atunci le comand la Wolf :partyman: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum