Vizitator cri050871 Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 SalutStie cineva de unde imi pot procura un difuzor de 15" sau 18" de chitara bass?Multumiri anticipate.Cristian Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 http://www.difuzoare.ro :lol: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 frate daca vrei sifuzoare pentru chiatara bass iti recomand sa-ti iei de la Muzica din Bucuresti niste Celestion ca atare. Pot sa-ti confirme si ceilalti (ca doar am cantat si eu prin trupe) ca difuzoarele pentru muzica difera de difuzoarele de instrument! Iti recomand Un Celestion.... Nu investi banii aiurea! In plus 18" nu e chiar f. bun pt.. chitara bass! Ia mai mare...Cel mai mare! Cu un 200E scapi!Succes! Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Nu ca as vrea sa ma bag in vorba si sa critic aiurea dar cred ca Celestionul nu mai este ce a fost . Sa nu uitam ca majoritatea firmelor celebre au renuntat la Celestion cu multi ani in urma ( Marshal , Fender , Trace Eliot etc ) . PAudio ( de exemplu ) are difuzoare pentru uz pro mai performante si mai ieftine decit Celestion. Un exemplu de diferenta de calitate si pret fata de Celestion este ultimul model de 18" ( WN-18S) de la PAudio . Magnet cu neodynium , presiune acustica de exceptie , 400w rms , racire excelenta si tot ce iti doresti pentru un difuzor de chitara ieftin ,usor si bun . Va fi disponibil in Romania incepind cu 15 ianuarie si va costa cam 125 Eur cu TVA cu tot .Nu vreau sa vorbesc de rau o firma pe care o respect dar cred ca toti cei care au avut de a face cu seria Q cred ca nu mai vor sa auda de Celestion in viata lor . Acum , seria Q se numeste Truvox si este made in China , la fel ca si celelalte produse Celestion . Un alt aspect negativ pt. chitara bass ar fi si comportamentul foarte prost al difuzoarelor Celestion pe bass . Cele mai bune modele ale lor abia daca sunt in stare sa reproduca frecventa de 50Hz la 90dB . Graficele raspunsului infrecventa sunt edificatoare . O ultima chestiune ,Celestionul cumpara membranele si bobinele de la ATON care este in acelasi concern cu PAUDIO . Asta este viata .Anyway , fiecare cumpara ce vrea ! Link spre comentariu
AerosouL Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Poate va suna offtopic dar ar trebui sa se faca o sectiune cu cele mai bune raporturi calitate pret la componente & stuff.. cu siguranta va fi foarte utila :wink: Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Sunt deacord ca Celestion nu mai este nici pe daparte ceea ce a fost. Chiar ieri am montat doua difuzoare de 15" din seria Truvox in niste incinte de test si am fost foarte dezamagit de rezultate.In legatura cu ce a spus Ninnurta ca 18 " nu e de ajuns pt chitara bass eu nu as fi intru totul deacord. Eu am obtinut cele ma bune rezultate cu incinte cu 4x12" sau 4x10" pentru chitara bass.Eu ti-as recomanda o incinta cu 4x QSL 10P10 si eventual daca te iei dupa gusturile mele si cu doua super tweetere ST300 de la Selenium Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum