Vizitator smilex Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Ok, deci: daca am consum de 1A si o variatie de 2A (asigurata prin alegerea inductantei), curentul prin tor creste de la 0 la 2A si scade la fel. Ce se-ntampla la un consum de 0,5A? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 se ajunge in zona numita parca boundary limit,bucla va reduce conductia,nu va apare supratensiune dar nu este un regim de lucru--iese in afara limitelor de proiectaredaca am interpreta formula fara sa vedem si implicatiile valorilor componentelor in functionarea optima a surselor am folosi in toate doar un tor cu o spira ca iese cel mai ieftinla proiectare se impune un domeniu al tensiunii de intrare,curentul maxim la iesirecum am mai spus,in functie de riplul de iesire,ESR condensator,tipul de miez pt soc,temperatura la care ajunge miezul din cauza pierderilor prin parcurgerea ciclului histerezis,sarma necesara---se ajunge la un optim pt valoarea inductanteiexemplul meu tocmai pt asta era dat--se putea observa ca pt un domeniu larg al valorilor inductantei tens de iesire este constantasigur ca oricine ar fi reclamat ca la o anumita valoare tens de iesire incepe sa creasca--si raspunsul era,vezi ca ai ajuns la o granita in modul de functionare,sa stam de vorba pt noua situatie Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Ceva in genul de mai jos. Cum se vede t1=ton scade, toff=t2-t1 -se mentine acelasi, iar dupa toate urmeaza o pauza in care inductanta e "in aer". Zona discontinuua. Numai prin scaderea factorului de umplere. Ca urmare a scaderii consumului sub media de variatie. La un consum si mai mic, un factor si mai mic (toff se mentine). Spre asta ziceam de "extrem".Da, alegerea inductantei este un compromis intre un raspuns bun (frecventa de rezonanta LC mare, sti tu, graficul pt. calcul retea RC) si riplul mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 sa ne mai ajutam si cu documentatie Link spre comentariu
AdryanX Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 mi-am dat seama ca e scris tot de dumneavoastra , dar era o neconcordanta , deci sa inteleg ca 0.15 e bine diodele vor fi MBR 2560 CT ,astea le gasesc sa le cumpar , daca gasesc MBR2520 ar fi ideal dar nu gasesc schema cred ca as putea sa o fac tot cu diptrance , daca nu si de mana nu ma grabesc cu bobinaacel tor e dintro sursa care era deja desfacuta , aia care ziceam ca o dau radiatoarele de gol are unul verde deschis de aceleasi dimensiuni , cele verzi sunt mai bune ??? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Spune-mi smilex, te rog. Doream un raspuns mai bun a sursei si o executie mai usoara.MBR2560 e la limita, ar fi bine 2580 in nici un caz 2520. Urmareste datasheet-urile sa vezi tensiunea maxima, apoi calculeaza tensiunea maxima in tot secundarul.Habar n-am despre verzi, s-ar putea sa n-aiba intrefier. In orice caz eu nu detin, deci nu te pot ajuta cu nr. spire.Pun PDF-urile IRF si MBR. Du-te la viewtopic.php?f=41&t=76798&start=15 si pe baza jpeg-ului si a prezentarii anterioare, calculeaza snubberele aferente IRF si MBR. Tensiunea de blocare IRF 12V, curent max. 26A (raport transformare 1,3), tensiune maxima in drena (pe snubber) 28,8V. Configuratia te obliga la cate unul pe tranzistor. In secundar tensiune max. 38V, curent 20A. Spune ce obtii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 schema cu sg3525,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link spre comentariu
AdryanX Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Pun PDF-urile IRF si MBR. Du-te la viewtopic.php?f=41&t=76798&start=15 si pe baza jpeg-ului si a prezentarii anterioare, calculeaza snubberele aferente IRF si MBR. Tensiunea de blocare IRF 12V, curent max. 26A (raport transformare 1,3), tensiune maxima in drena (pe snubber) 28,8V. Configuratia te obliga la cate unul pe tranzistor. In secundar tensiune max. 38V, curent 20A. Spune ce obtii.am cateva zile foarte ocupate , sper ca pana joi voi apuca sa fac restu de calcule sa ziceam ca as reusi sa masor inductanta , ce conditii ar trebui indeplinite ? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Nu e nevoie de masurat. Am masurat eu si am plecat de la ideea ca avem acelasi tor. 12spire, parca. Concepe (cauta) o varianta de comanda a opto cu TL431. Daca vrei iti sugerez eu una. Dupa cum bine vezi, ai facut singur destul de mult. Sa-ti desenez schema de pana acum? Link spre comentariu
AdryanX Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 as fi vrut sa folosec torul verde , cel alb e chiar dintr-o sursa chinezeasca , iar daca acesta ar avea alte proprietati inductanta ar diferi , chiar daca exista o abatere prin alegerea acelui valori de 0.15 schema o fac si eu ,sunt destul de autodidact daca am timp o fac in eagle ca tot vroiam sa imi incerc norocul si cu el , dar timpul ma limiteaza , e o perioada aglomerata la fac , toti vor sa dea teste , dar daca doriti sa o realizati o voi folosi pt verificarea schemei mele si v-as fi recunoscator o sugestie ar fi bine venita abia aseara mi-am dat seama de greseala cu diodele , clar cele de 20 nu sunt bune , o sa calculez necesarul pt acestea Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Dupa cum vezi, mi-am permis urmatoarele:- am introdus un filtru pe alimentarea SG- rez. stabilita initial la 180Ω am coborat-o la 150Ω pt. micsorarea dt.- pt. scurtarea timpului de comutatie, am scazut rez. 100Ω la 33Ω in grile (PDF->350mA peak)- am estimat ca iti ajung 4 conzi cu impedanta mica- solutia TL e clasica, in plus o retea RC ce trebuie calculata, simpla, nu foarte performanta, sa speram suficienta; se poate cu semireglabil- am schimbat valoarea condului de pe iesirea operationalului la 10nExista posibilitatea ca timpii de comutatie sa fie mai scurti prin introducerea unor drivere pe comanda 3205. La terminalul 10 urmeaza un stop la 10V. Fa ce modificari crezi, e sursa ta.ps:uita-te dupa greseli, am prostul obicei...pps:inca nu e gata! stabileste snubberele si mai vb. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Da, nu ma dezmint. Softstartul (pin 8)... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 un proiect asemanator,ce spune despre stabilizareThe project itself has excellent load regulation, and the rails voltage is almost only determined by the turns ratio, but it has inherently zero line regulation (basically, it "simply" multiplies the input voltage by the turns ratio), although this is not a problem in a car, where the battery voltage remains essentially constant. If the obtained output voltages are very high and you can't (or don't want to) modify the windings, you can use regulation to lower them a bit. For example, I use a 3:1 transformer that would give about +/-38V without regulation that is unacceptable for my LM3886 stages to be safe, so I have regulated to +/-26V. The MOSFETs will suffer more, however, so regulate the supply only if strictly necessary. You can install the feedback potentiometer and set it in order to have zero reference voltage to deactivate regulation, or increase its value to regulate to the desired voltage. NOTE: Regulation will work better with output inductors just between the rectifier diodes and the output capacitors. 10 to 100 uH with iron powder core and at least 8A current rating can be adequate. (I don't use them and my supply works reliably, although I never put it to the power limits). You can also improve safety by paralleling more MOSFETs, so the current through them is shared. This also improves efficiency a bit, as the total Rds(on) is reduced. Link spre comentariu
AdryanX Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Am realizat bobina ,am folosit conductor de 0.7, am avut grija sa ii curat izolatia inainte de masurare , am folosit 0.7 pt ca asa cv am avut , am folosit 3 in paralel si12 spire stranse pe tor cat am putut si rezultatul e cel din poza ,urmeaza sa mai aplic inca un rand Acum ma voi apuca de restul de calcule si astept eventuale problemeAstept pareri despre bobina fiind prima realizata , pt mine pare destul de ok Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Cati uH are?Ce e cu atatea snubbere? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum